Както Varna24.bg съобщи, при зверската катастрофа по АМ Хемус край

...
Както Varna24.bg съобщи, при зверската катастрофа по АМ Хемус край
Коментари Харесай

Мъжът, пострадал в зверската катастрофата край Слънчево, се бори за живота си

Както Varna24.bg заяви, при зверската злополука по Автомагистрала " Хемус " край Варна нощес са потърпевши съществено мъж и жена от единия автомобил. 

Медията ни научи от свои източници, че положението на мъжа е сериозно и той се бори за живота си в реанимацията на МБАЛ " Св. Анна ".

Пострадалият е на 48 години и е признат в болничното заведение с тежка съчетана контузия и травми на глава, гърди, гръбначен дирек и крака. За да понесе нечовешката болежка и се оправи с травматичния потрес, той е подложен на апаратна вентилация. Както към този момент стана известно, след мелето мъжът е бил с доста тежко увреждане и на двата крайници, което е наложило отрязване на едното ходило.    

Съпругата на потърпевшия също е отведена след злополуката в Спешния център. Макар и в потрес от случилото се, дамата е извадила шанс и се е отървала с не толкоз тежки травми. Била е прегледана, оказана й е помощ за преодоляване на мощния стрес и след обработката на контузните рани е освободена. 

Припомняме, че информация и фотография от злокобното меле с четири автомобила край Слънчево се появиха първо в групата Виждам те КАТ-ВАРНА.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР