Както в стария виц, при който Нане казва на Вуте:

...
Както в стария виц, при който Нане казва на Вуте:
Коментари Харесай

Медведев прикани руснаците да свикват да са гладни

Както в остарелия анекдот, при който Нане споделя на Вуте: " Тамън научим магарето да не яде, а то взе че умря ", по този начин и министър-председателят на Русия Дмитрий Медведев прикани руснаците да привикват с резултатите от развиването на стопанската система.
" През 2018 година съветската стопанска система се е научила да се придвижва напред даже в извънредно неподходящи външни условия. ", сподели министър-председателят на Русия Дмитрий Медведев на специфична конференция, отдадена на постигнатото през миналата година.
Той посочи, че става въпрос за неустойчивостта на цените на нефта, комерсиалните войни и глобите, съобщи ТАСС.
Медведев акцентира, че страните, въвеждащи наказания против Русия, работят нелегитимно и вкарват ограничавания " по измислени и постоянно изцяло неуместни мотиви ", изхождайки от хипотеза за безспорна виновност на Руската федерация.
Той добави, че глобите са строги, само че са и добър тласък да се работи по-ефективно. Медведев означи още, че последователно се трансформира структурата на стопанската система - Русия все по-малко зависи от пазарите на първични материали и е по-готова за външен потрес. Според него резултатите от развиването на стопанската система би трябвало да се трансфорат във факт от всекидневието на руснаците, а не да останат единствено " вест от тв приемника. "
По-рано той означи, че в Русия има съвсем 19 млн. души, които са небогати и подсети, че се основава указател за слаобоосигурените фамилии, с цел да има информация кой най-вече има от помощ. Пилотният план започва в осем района на Руската федерация.
По думите му за битката с бедността би трябвало да се подхващат ограничения за подобряването на образованието.
В своя доклад съветският министър-председател съобщи за възстановяване на жилищните условия на руснаците и се похвали с над новопостроени 1 млн. жилища през 2018 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР