Както в най-страшните филми на ужасите, 34-годишният Радован М., живеел

...
Както в най-страшните филми на ужасите, 34-годишният Радован М., живеел
Коментари Харесай

Баща държи сина си в клетка за животни

Както в най-страшните филми на ужасите, 34-годишният Радован М., живеел от години в клетка, заключен с вериги и катинари в полуразрошена къща в Сърбия. Радован е с изостанало развиване, а в клетката, в която бил държан нямало даже съществени условия за живот.

Когато е в клетката му пущам музика, той обича да гледа и телевизия, за това държа тв приемника непрестанно пуснат, споделя татко му.

Майката на Радован се самоубила преди две години, когато схванала, че има рак и по този начин той останал единствено с татко си – Милан Ш. Родителят направил клетката за сина си преди 6 – 7 години и споделил, че това съгласно него било единственото решение.

„ Трябваше да го направя, тъй като Раша от време на време желае да избяга и има прояви на експанзия. Пускам го да излиза денем и от време на време седим пред къщата, само че когато имам работа и би трябвало да изляза съм заставен да го държа заключен, с цел да не навреди на себе си или на някой друг”, споделил Милан.

Милан споделил още, че защото нямат баня, мие сина си в корито. „ Получавам някаква минимална обществена помощ, с която храня Раша, само че е малко. Той няма нито облекла, нито обувки, само че въпреки всичко най – огромна потребност имаме от баня. Въпреки всички компликации в никакъв случай не съм оставял сина си гладен”, споделил още бащата.

Говорим толкоз, колкото можем да се разберем. Аз го виждам от дребен и не желая живота му да завърши в някоя институция”, добавил още Милан.

Флагман
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР