Както традицията в британския кралски двор повелява, всяко празнично събитие

...
Както традицията в британския кралски двор повелява, всяко празнично събитие
Коментари Харесай

Всички обичат Чарлз

Както традицията в английския кралски двор повелява, всяко празнично събитие се отбелязва освен с церемониален банкет, само че и със специфична фотосесия . Днес, 14 ноември, принц Чарлз става на 70, а нощес от Двореца разпространиха два портрета по случай юбилея.

Първото, което би трябвало да отбележим, е, че фотосите са правени от фотографа Крис Джаксън в двора на Clarence House - кралска резиденция в Лондон, която Чарлз и Камила населяват от дълги години.

А дни (или пък седмици) преди рождения ден са приели скъпи посетители - двамата синове на принца на Уелс, дружно с техните съпруги и тримата им внуци . Хари и Меган и Уилям и Кейт театралничат с необятни усмивки за фамилен портрет. Шарлот, Джордж и Луис пък са толкоз пораснали.

 Снимка 389286

Дали би трябвало да ни изненадва неналичието на кралицата и принц Филип , както и на братята и сестрата на принц Чарлз? По-скоро не, тъй като те рядко се появяват на фамилни портрети, разнообразни от коледните и по други значими случаи.

Но по-важното е, че синовете и внуците са на разположение. И тук идваме до обичания ни миг - визията на кралските особи.

Принцеса Шарлот от дребна потегля по стъпките на майка си Кейт и я виждаме в светлосиня рокля, която е обличала и преди. Самата Мидълтън е с тъмносиня рокля с бели точки и бяла яка, която също не носи за първи път. Е, няма по какъв начин да не отбележим, че и тоалетът е на марката Alessandra Rich и коства близо 2000 $ . Грехота е да го облече единствено един път.

За първи път от кръщенето му виждаме и най-малкия принц Луис на публични фотоси. И няма по какъв начин да не отбележим, че бебокът доста наподобява на майка си, когато е била на неговата възраст.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Cambridges (@cambridgeroyal) на Ное 13, 2018 в 9:25 PST

Камила, избра за фотосесията рокля на Fiona Clare в бежово, съчетана с две брошки със скъпоценни камъни - подарък от принц Чарлз, написа Daily Mail.

Бременната Меган Маркъл пък още веднъж не изневери на обичаната си марка Givenchy , като този пък е в елегантна рокля в бяло с тъмни акценти по плещи и фино коланче, което акцентира едвам забележимото й коремче.

Този факт ни кара да си мислим, че фрагментите евентуално са правени преди няколко седмици. Слънчевото време също е в поддръжка на тази теза, само че сходни детайлности не са от изключително значение.

 Принц Чарлз на 70
Принц Чарлз в 18 обстоятелството

Защото бъдещият британски крал става на 70

Много по-важно е, че това са първите публични фотоси в този състав, а евентуално ще бъдат и единствените . Причината - на идващите ще участва и по този начин чаканото бебе на Хари и Меган.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР