Както традицията повелява на празници, принц Уилям и Кейт Мидълтън

...
Както традицията повелява на празници, принц Уилям и Кейт Мидълтън
Коментари Харесай

Невиждани досега снимки на Уилям и Кейт

Както традицията повелява на празници, принц Уилям и Кейт Мидълтън ни зарадваха с нови, невиждани до момента фамилни фотоси по случай Деня на бащата, който беше през вчерашния ден, 19 юни . Те още веднъж са дело на Мидълтън, която не разрешава на никого да снима децата й и избира сама да бъде зад обектива. А резултатът е все по-добър.
 Кейт Мидълтън, принц Уилям и възпоменателната работа за жертвите от пожара в Гренфел Тауър
Кейт Мидълтън - още веднъж пример за подражателство

Херцогинята и една възпоменателна работа

Кадърът е сниман в Йордания предходната есен, принц Луи - който неотдавна изигра основна роля в платинения празник на кралицата - е на раменете на татко си, а от двете му страни са принц Джордж и принцеса Шарлот.

И трите кралски деца - на осем, седем и четири години - необятно се ухилен край татко си на песъчлив и каменист декор.

Херцогът на Кеймбридж, облечен повърхностно с тениска и къси панталони, наподобява благополучен и спокоен по време на фамилната отмора.

" Пожелаваме цветущ Ден на бащата на всички татковци и дядовци по целия свят през днешния ден ", написаха под фрагмента херцогът и херцогинята на Кеймбридж.

Уилям и Кейт използваха фотография от Йордания и за формалната си коледна картичка за 2021 година, прецизират от Sky News.

Йордания е от изключително значение за фамилията, изключително за Кейт. Кейт живее в Йордания две години, когато татко ѝ работи за British Airways. Преди фамилното пътешестване предходната година, Уилям беше на посещаване в страната през 2018 година
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън и какво знаем за новия им дом Аделаид Котидж в Уиндзор
В спалнята на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Какво знаем за новия им дом Аделаид Котидж

На 21 юни принц Уилям ще навърши 40 години. Миналата година беше двоен празник в фамилията на принц Уилям и Кейт Мидълтън . Освен рождения ден на херцога на Кеймбридж, тогава те отпразнуваха и Деня на бащата, напомнят от People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР