Както стана ясно по-рано през седмицата, Xiaomi – компанията майка,

...
Както стана ясно по-рано през седмицата, Xiaomi – компанията майка,
Коментари Харесай

Рекорд за Xiaomi: Redmi K20 надмина 4,5 милиона продажби

Както стана ясно по-рано през седмицата, Xiaomi – компанията майка, стояща зад подбранда Redmi, характеризиращ се със самобитна философия за непрекъснато реализиране на допустимо най-хубавата досегаемост на смарт телефоните и заличаване на високите ценови политики за флагманските параметри и първокласния хардуер, направи премиера, на която дебютираха най-новите смарт телефони от висок клас на Redmi – става въпрос за Redmi K30 и K30 Pro.

Заедно с дебюта на новите устройства обаче, от компанията оповестиха информация и за продажбите на устройствата от предшестващата ги серия, която бе в действителност вълнуваща и атрактивна през годината – изключително поради високото си равнище процесори, камери, екрани и направа, с които наподобява е впечатлила милиони по света. От статистиката на компанията научаваме, че моделите, които се появиха на бял свят през юни, са извънредно известни и се радват на необятен потребителски интерес изключително в разрастващите се страни. Компанията е доставила над 4,5 милиона броя от тях в международен мащаб. Това прави серията една от най-продаваните в историята на Redmi и Xiaomi, което е и изцяло разумно.

В множеството европейски страни, в това число и у нас в България, Redmi K20 и K20 Pro се популяризират под друго комерсиално наименование – Xiaomi Mi 9T и Xiaomi Mi9T Pro. Разликата е само в конфигурацията на честотите и поддръжката на мобилните мрежи, като в доклада сигурно влизат и продажбите на апаратите под този модел. Вземайки поради тези резултати, упованията на консуматори и анализатори към новите серии Redmi K30 и Redmi K30 Pro също са в действителност високи.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР