Както стана известно наскоро, Нина Добре, половинката ѝ Шон Уайт

...
Както стана известно наскоро, Нина Добре, половинката ѝ Шон Уайт
Коментари Харесай

Нина Добрев и Шон Уайт са груби и неучтиви - кой нарече така звездната двойка

Както стана известно неотдавна, Нина Добре, половинката ѝ Шон Уайт и техни другари се отдават на заслужена зимна почивка във Франция, където двойката прекарва по-голямата част от времето си в каране на сноуборд.
 Нина Добрев на Седмицата на модата в Париж - смела и в игрива цветна визия
Как Нина Добрев още веднъж накара всички да я гледат (и обсъждат)

Атрисата не се тормози да опитва

Разбира се, не може без нормалните, съпътстващи всяка почивка капризи, като похапване в някой прекрасен ресторант посред ски пистите. Оказва се обаче, че въпреки да не е притеснявана от почитатели, актрисата с български корени се натъква на локален, който надалеч не утвърждава нейното и това на хората в компанията ѝ държание.

На клип, качен в TikTok се вижда по какъв начин до момента в който похапват, към масата на Шон и Нина се доближава мъж, който им подвига скандал за мястото, на което са седнали, потвърждавайки, че е негово.

" Това място е резервирано за мен. На него пишеше Луи. Не можете ли да четете? Това място е мое ", заядливо се обръща той към Добрев, макар че ако съдим по думите на двойката, те се хранят в изцяло естествен ресторант без настаняване или табели с имена.
I guess he hasn’t seen Vampire Diaries
Мъжът заплашва актрисата, че ще извика мениджъра, който да го настани на мястото му. " Тук не е Америка, тук има ред. Какво ви кара да си мислите, че може да седнете на мястото ми... Не може да си вършиме каквото си желаете, американци ", продължава очевидно ядосан мъжът.

В последна сметка гаджето на Нина резервира успокоение и разяснява, че на никое място на масата не е имало табела с неговото име, както и че в заведението се сяда свободно, до момента в който Нина даже се усмихва на нелепата обстановка, което в последна сметка още повече разгневява Луи. 

" Не е смешно. Никак не е смешно, че сте седнали на мястото ми. Това е жестоко. Това е неучтиво, като всички вас, американци ", приключва яростно Луи, устремявайки се явно към въпросния управител, който да позволи обстановката с местата. 
 Жестът на Шон Уайт към Нина Добрев, който никой не очакваше
Жестът на Шон Уайт към Нина Добрев, който никой не очакваше

Какво направи сноубордистът

От края на сцената излиза наяве, че мъжът няма визия кои са те, въпреки, че Шон Уайт показва себе си и актрисата. " Кои сте вие въобще? Защо сте седнали тук? ", пита отново Луи. А те му отвръщат: " Аз съм Шон Уайт, а това е Нина Добрев ".

Клипчето завършва с учудените и недоумяващи лица на Нина и Шон, които продължават диалога с техните другари, като споделят, че не могат да повярват какво им се е случило преди малко.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР