Както споменахме преди няколко седмици, звездата от “Умирай трудно, Брус

...
Както споменахме преди няколко седмици, звездата от “Умирай трудно, Брус
Коментари Харесай

Деми Мур: Брус се отдръпва от кариерата си, която означава толкова много за него

Както споменахме преди няколко седмици, звездата от “Умирай мъчно ”, Брус Уилис, страда от заболяване, което може да повлияе на актьорската му кариера. Това към този момент е реалност и той се отдръпва от работата си. За благополучие Брус има поддръжката на фамилията си, измежду което и на някогашната му брачна половинка, Деми Мур. Близките им връзки бяха подчертани в взаимното изказване на фамилията му за мозъчното му положение, което тя написа дружно със брачната половинка му Ема Хеминг Уилис и всичките му пет деца.

В обявата, която всички споделиха в обществените мрежи, те оповестиха, че 67-годишният артист се отдръпва от актьорството, откакто е диагностициран с афазия, положение, породено от увреждане на мозъка, което визира способността на човек да приказва, написа и схваща езика.

„ До невероятните поддръжници на Брус, като семейство искахме да споделим, че нашият обичан Брус изпитва някои здравословни проблеми и неотдавна беше диагностициран с афазия, която се отразява на когнитивните му качества “, пишат те.

„ В резултат на това и с доста внимание Брус се отдръпва от кариерата, която значи толкоз доста за него. Това е в действителност предизвикателно време за нашето семейство и ние сме толкоз признателни за вашата непрекъсната обич, съчувствие и поддръжка.
   View this post on Instagram

 

„ Преминаваме през това като мощна фамилна единица и искахме да притеглим почитателите му, тъй като знаем какъв брой доста значи той за вас, както и вие за него “, прибавиха те. „ Както Брус постоянно споделя, „ Да го изживеем “ и дружно планираме да създадем тъкмо това. “

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР