Както споделих преди няколко дни, по скалата от 1 до

...
Както споделих преди няколко дни, по скалата от 1 до
Коментари Харесай

Лорер: По скалата от 1 до 10, напрежението в коалицията е около 3

Както споделих преди няколко дни, по скалата от 1 до 10 , напрежението в обединението е към 3. Това сподели министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер ,цитиран от БГНЕС.

На въпроса дали има непреодолими червени линии и какви са те, Лорер сподели, че досега обединението съумява да преодолява всички линии.

„ И това се случва тогава, когато работим дружно в името на правила. Когато стартираме да работим в името на съответни персони, които се издигат за съответни постове, тогава настават по-конфликтните обстановки. Искрено аз се надявам, ч е ще стартираме да прекосяваме към кардинални назначения, кардинални позиции и по-малко личностни спорове ”, сподели той.

За това дали все още мисли, че държавното управление ще изкара цялостния си 4-годишен мандат на фона на това, което се случи и в първите 100 дни и по-късно, Лорер съобщи: „ Често споделям с другари, че работата на изпълнителната власт е извънредно вълнуваща, защото всички имаме дълго и стратегически проекти по какъв начин да създадем България по-добро място в границите на 4 години, само че дружно с това всички сме наясно, че всеки един ден може да бъде последния ден от нашата работа . Така че имаме настройка и за двете обстановки и имам вяра, че цялостният мандат към момента е изцяло вероятен за този парламент ”, сподели той.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР