Както снощи видяхме, поредната, която напусна имението на Ергенът в

...
Както снощи видяхме, поредната, която напусна имението на Ергенът в
Коментари Харесай

Изгонената Силви попиля моми и ерген: Такава класна дама като мен не е за тази кочина! Ще си намеря мъж от приказките!

Както нощес видяхме, следващата, която напусна имението на " Ергенът " в Гърция, беше колоритната юристка Силви Русева. Днес тя се появи в ефир, с цел да разяснява обстановката и да опише своята версия на историята, която се разигра пред всички и която бе почтена за холивудски хорър - но от евтинките...

Разбира се, Силви и в този момент отхвърли всичко, в което я упрекваха като съобщи, че девойките са я ненавиждали и са й завиждали по тази причина, че е в пъти по-красива, по-умна, по-стилна и въобще по-съвършена от тях. Направили й скрит план, с цел да я отстранят, тъй като чудесно знаели, че в случай че тя остане в имението, нямат никакъв късмет с Алек Младенов.

От друга страна Силви съобщи, че Алек е постъпил като неуместно момченце, което още не е пораснало задоволително, с цел да се научи да вижда истината и да разграничава лъжата.

" Той не е мъжът за мен. Аз съм съсловия над него и останалите, тъй че ще си намеря мъж от приказките - ще бъда омъжена за същински хубав външно и вътрешно човек, който ще бъде заслужен за дама като мен ", не спираше да приказва в типичния си жанр Силви.

А девойките от шоуто нощес искрено си отдъхнаха и заедно разясниха, че за първи път ще спят в действителност умерено.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР