Както се случва всяка година, при представянето на новите iPhone

...
Както се случва всяка година, при представянето на новите iPhone
Коментари Харесай

Apple, iPhone 11 и колко издръжлив е стъкленият материал в смартфона

Както се случва всяка година, при представянето на новите iPhone модели, водачите на Apple оповестиха, че iPhone 11 и събратята му разполагат с " най-здравото стъкло, употребявано в смарт телефон в миналото ".

За разлика от предни години, в които малко след представянето ставаше ясно, че телефоните се огъват или чупят много елементарно, тазгодишните модели фактически наподобяват съвсем неразрушими.

Колегите от CNET неотдавна организираха краш проби на iPhone 11 и iPhone 11 Pro, които телефоните съумяха да преминат с много впечатляващи резултати.

Оказва се, че особено основаното за Apple стъкло на компанията Corning не се пропуква, даже когато телефоните падат върху бетон от над три метра височина.

При рухване от един метър, без значение дали върху екран или върху тил, нито един от моделите не сподели каквито и да е недостатъци.

При изпускане от два метра обстановката наподобява сходна - никакви пукнатини в стъклото, само че при Pro модела се виждат няколко нарушени пиксела, когато телефонът пада върху екрана си.

Ако изпуснем телефоните два метра и половина, стъклото още веднъж няма да се напука, само че от CNET са отчели, че в този случай е допустимо дисплеят да се размести и да се подаде над алуминиевата рамка, само че без да губи функционалността си.

При изпускане от три метра стъклото още веднъж е цяло, само че в съответния случай камерата на iPhone 11 е спряла да работи, а при iPhone 11 Pro са били изгубени пиксели от екрана.

Тези резултати са повече от приемливи, само че може би въпреки всичко е добра концепция да носим новия си iPhone 11 с протектор, имайки поради астрономическата му цена. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР