Както се оказа, женските имена не са просто набор от

...
Както се оказа, женските имена не са просто набор от
Коментари Харесай

9 женски имена, които привличат мъже

Както се оказа, женските имена не са просто набор от букви, а кодирани вълшебен послания. Те по някакъв метод засягат мъжете. Сред огромното многообразие, обаче има ТОП-9 женски имена, които постоянно притеглят и даже вълнуват представителите на мощния пол. Кои са те, вижте в този момент:
В продължение…

Любов 
На артистичността и общителността на тази жена може, единствено да й се завиди. Именно тези качества карат мъжете да й се доверяват същински. Въпреки това, даже да има доста претенденти за ръката и сърцето й, Любов не бърза да даде отговор. Тя е прелестна стопанка и правилен другар. Тя дълго ще търси принц на бял кон, с цел да не губи възприятията си на вятъра.

Мартина
 9 женски имена, които притеглят всички мъже (ЧАСТ I) 9 женски имена, които притеглят всички мъже (ЧАСТ I)
Експертите твърдят, че: името не е просто набор от букви, а мистериозно проклинание, което може да предскаже ориста. Пътят до сърцето...
Красивата и чаровна, тя знае по какъв начин да обича да се облича първокласно, с цел да развълнува мъжките мечти. Тази дама, постоянно има доста фенове, само че не бърза да се омъжва. Тя просто харесва вниманието на мощния пол, само че да прекарва младостта си в разчистване и бебешки пелени, съгласно убежденията й е безразсъдно.

Олга 
Тя е женствена и сензитивна дама. Винаги е заета, само че в свободното си време се посвещава на диалози за възвишеното и духовното с разнообразни господа. Тази обстановка, обаче не трае дълго. След като се омъжи, Олга постоянно ще му остане вярна на избраника си.

 Коя е тайната линия в характера на всяка зодия? Коя е тайната линия в характера на всяка зодия?
Всеки от нас има линия от характера си, която не демонстрира всеобщо пред близките. Има една част от нас, която доста малко хора са виждали...
Виктория
Както значи „ победа “ в превод и дамата с това виме е кредо в живота. Ярко и очарователно, това момиче в никакъв случай няма да бъде лишено от внимание. Притежателката на това име не би трябвало да е съдбовна хубавица, защото силата й се крие във вътрешното ядро, което разрешава на мъжа да се отпусне малко. Виктория незабавно дава да се разбере, че е подготвена да преодолее всевъзможни компликации с обичания си, само че единствено в случай че в действителност го желае.

Лилия
Мила и нежна дамата с име Лилия постоянно ще се къпе в мъжкото внимание. Трябва обаче да е нащрек. Използвайки сексапил, тази дама изкусно манипулира противоположния пол. Наред с това е прекомерно влюбена. Нейният фаворит би трябвало да работи интензивно, с цел да потвърди на обичаната си, че е най-хубавият и не би трябвало да гледа в другите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР