Както се очакваше, днес OnePlus представи подобрената версия на смартфона

...
Както се очакваше, днес OnePlus представи подобрената версия на смартфона
Коментари Харесай

Анонс на състезателния смартфон OnePlus 6T McLaren Edition: 10 GB RAM и бързо зареждане

Както се очакваше, през днешния ден OnePlus показа усъвършенстваната версия на смарт телефона OnePlus 6T. Новият модел OnePlus 6T McLaren Edition е с изменени параметри и дизайн.



Предният панел не предлага нищо ново и това си е същият OnePlus 6T. Но под задния стъклен похлупак е подложен тъничък филм, имитиращ въглеродно влакно. По периметъра е подложен златист кант и с изключение на логотипа на OnePlus е подложен и логотипа на McLaren. Има промени и в хардуера. OnePlus 6T McLaren Edition разполага с 10 GB оперативна памет и 256 GB флаш-диск. Друг нов миг е технологията за бързо зареждане Warp Charge 30 с мощ 30 W. Производителят акцентира, че 20 минути зареждане обезпечават работата на устройството в продължение на един ден. В комплекта е сложено зарядно с оранжев цвят на кабела.



Останалите параметри са същите. Телефонът е оборудван с 6,41-инчов AMOLED екран с резолюция FullHD+ и се базира на системата-върху-чипа Snapdragon 845. Основаната камера е двойна с резолюция 20+16 мегапиксела. Резолюцията на предната е 16 мегапиксела. Наличен е NFC чип за безжични разплащания. Капацитетът на батерията е 3700 mAh. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 9.0 Pie надградена до Oxygen OS. Смартфонът има специфични анимации, тапети и тематики, показващи историята на McLaren.

Продажбите на смарт телефона OnePlus 6T McLaren Edition започват на 13 декември. За Съединени американски щати цената е $699, а за Европа – 699 евро .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР