Както се казва, “никой не може да направи всичко, но

...
Както се казва, “никой не може да направи всичко, но
Коментари Харесай

Винаги Трябва Да Оставяте Една Супена Лъжица Със Захар В Двора, Причината Ще Ви Изуми!

Както се споделя, “никой не може да направи всичко, само че всеки може да направи нещо ”. Ние сме виновни за запазването на нашия хубав свят за бъдещите потомци.

92-годишният сър Дейвид Атънбъро посвети целия си живот на битката за правата на животните, опазването на околната среда и спасяването на природата.

Британският зоолог, а също и публицист, само че по-известен на целия свят като ефирен водещ – сигурно ще го познаете, в случай че погледнете лицето му, написа " Букварче ".

Сега жива легенда, сър Дейвид Атънбъро, желае да показа едно доста значимо обръщение, което всеки би трябвало да чуе.

“Ако пчелите изчезнат от лицето на Земята, хората биха могли да живеят без тях единствено за 4 години ”, написа неотдавна на страницата си във Фейсбук.

Дейвид Атънбъроу, несъмнено, не е първият човек, който споделя това съществено предизвестие, само че обявата му припомня, че този проблем е сериозен и ние би трябвало да го приемем съществено.

Пчелите ни наподобяват дребни и незначителни, само че извършват значима задача – към една трета от всички артикули, които консумираме, се опрашват от тези инсекти.

“През последните 5 години популацията на пчелите е намаляло с една трета ”, написа Дейвид Атънбъроу.

Но обстановката не е безнадеждна. Има едно просто решение – това средство, благодарение на което ще помогнем на природата, бързо набира известност в интернет.

Дейвид Атънбъроу дава елементарен съвет, който всеки би трябвало да опита: смесете захарта с вода и оставете получения сироп в лъжица в двора ви, в къщата или в градина си. Може би по този начин ще спасите човечеството!

Дейвид Атънбъро написа следното:

“По това време на годината пчелите постоянно наподобяват като умиращи или мъртви, само че това не е по този начин. Пчелите са изтощени и просто нямат задоволително сила, с цел да се върнат в кошера, което постоянно води до гибелта на насекомото.

– Ако се натъкнете на изтощена пчела в къщата си, просто примес от вода и захар ще й помогне да възвърне силата си.

“Смесете две супени лъжици бяла, гранулирана захар с една супена лъжица вода и поставете до пчелата. Също по този начин ще има голям принос, в случай че споделите тази публикация, като по този метод повишите осведомеността за този проблем. ”

Друг метод да помогнете на пчелите и затова на човечеството: да отглеждате цветя на балкона, вилата и в градината пред къщата. Местните пчели ще ви благодарят!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР