Както се и очакваше, депутат на Възраждане влезе в Народното

...
Както се и очакваше, депутат на Възраждане влезе в Народното
Коментари Харесай

Депутат от Възраждане влезе без зелен сертификат и тест в парламента

Както се и очакваше, народен представител на „ Възраждане ” влезе в Народното събрание без да показва зелен документ и без да си направи бърз антигенен тест. Става въпрос за Елена Гунчева, която приказва пред Actualno.com по тематиката.

Припомняме, че от 24 януари, 2022 година в постройка на Народното събрание се влиза единствено със зелен документ или откакто си направиш бърз антигенен тест. За задачата има ситуирани лаборатории пред съответните входове.

От думите на Елена Гунчева пред Actualno.com обаче стана ясно, че на днешното съвещание на районната комисия в Народното събрание (в постройката на някогашния Партиен дом) тя е влезнала без да показва зелен документ и без да си прави тест. „ Съвсем обикновено, с картата на депутат ” – по този начин тя отговори на наш въпрос по какъв начин влезе в Народното събрание.
Симов: Истериите на Гунчева - фотошоп-феята стъпква почтена касиерка
" Едва в късните часове на деня открих паметната история на нимфата на фотошопа госпожа Елена Гунчева и нейните нервности в " Била ". Сюжетъ...
Прочети повече
Гунчева посочи и, че няма желание да се тества „ тъй като никой не е задължен да потвърждава всеки ден, че е здрав ”. Тя сподели и, че никой от НСО или защитата на Народното събрание не я спрял да влезе.

Сподели с твоите другари

Още на 11 февруари Actualno.com разгласява материал, в който беше изяснено точно това – че на депутатите никой не може да им каже нищо, когато става въпрос за осъществяване на служебните им отговорности. " От една страна националният представител не може да бъде спрян да извършва отговорностите си по никакъв мотив. От друга обаче депутатите не са богоизбрани и не работят на Олимп. Тоест, това, което е за всички жители, това е и за тях. Според мен ръководителят на Народното събрание е този, който би трябвало и може да в профил депутатите, които са без зелен документ. Това е в неговите пълномощия ”, съобщи тогава някогашният народен представител юрист Николай Хаджигенов пред Actualno.com.

Още: Депутати минус документи равно на " Аз ви споделях "

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР