Както съобщава Associated Press, в свое писмо до служителите на

...
Както съобщава Associated Press, в свое писмо до служителите на
Коментари Харесай

Ще посмее ли Мъск да фалира Twitter

Както оповестява Associated Press, в свое писмо до чиновниците на компанията 51-годишният бизнесмен отбелязва,че " без обилни доходи от абонамент има огромна възможност Twitter да не преживее идния стопански спад ".

Досега компанията бе мощно подвластна от парите за реклама, а в този момент желае да се концентрира повече върху платените услуги. За Щатски долар 8 на месец Twitter ще разреши на потребителите да удостоверяват достоверността на своите сметки.

Предупреждението за възможен банкрут прозвуча две седмици откакто Мъск завърши договорката за придобиване на платформата за 44 милиарда $.

През това време той от 7500 хиляди чиновници на компанията. " Шефът на туитовете " обоснова този ход с огромните загуби, които съгласно него възлизат на повече от четири милиона $ дневно.

В обръщението си генералният шеф подреди на чиновниците да се приготвят за 80-часова работна седмица, освен това към този момент няма да е допустимо да се работи отдалечено (с изключение на редки случаи). В самите офиси занапред нататък ще...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР