Meta потвърди, че активно блокира достъпа до приложението си (дори

...
Meta потвърди, че активно блокира достъпа до приложението си (дори
Коментари Харесай

Блокираха достъпа на европейците до новата социална мрежа Threads: VPN не помага

Meta удостовери, че интензивно блокира достъпа до приложението си (дори посредством VPN) в страните от Европейски Съюз. Приложението, стартирано предходната седмица, понастоящем не е налично в множеството европейски страни заради " съображения за дискретност ", оповестява TechCrunch.

Компанията съобщи, че е подхванала спомагателни ограничения, с цел да предотврати достъпа на потребителите от Европейски Съюз до приложението. Коментарите на компанията пристигнаха на фона на известия от няколко консуматори, живеещи в Европейски Съюз, които обявиха, че не могат да влязат в приложението даже благодарение на VPN.

Широките благоприятни условия на приложението за събиране на данни, разказани в политиката за дискретност на Meta, пораждат правни и регулаторни проблеми, според законодателството на Европейски Съюз за отбрана на персоналните данни.

Въпреки, че в началото приложението събра повече от, последните данни демонстрират спад в броя на ежедневните дейни консуматори и времето, прекарано в приложението.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР