Както прочетохте преди няколко дни в Stolica.bg, велосипедист наряза гумите

...
Както прочетохте преди няколко дни в Stolica.bg, велосипедист наряза гумите
Коментари Харесай

Шофьор на линейка сподели, че е бил заплашен

Както прочетохте преди няколко дни в Stolica.bg, велосипедист наряза гумите на кола за спешна помощ, паркирала на велоалея.

За първи път след случката водачът на колата за спешна помощ проговори пред медиите. Димитър Геров, който е с дълъг стаж на тази позиция, показа, че към 11:30 е бил подаден сигнал за момче с диабетно затруднение. Поради потребността от бърза интервенция на медиците, той е трябвало да паркира върху велоалеята. Тогава млад мъж, очевидно на към 25-30 години, прекосявал със своя велосипед. След като спрял, заплашил, че в случай че Димитър не реалокира колата за спешна помощ от велоалеята, ще нареже гумите и ще го убие.

За благополучие не се е стигнало до физическа разпра, а само потърпевша е една от гумите на колата за спешна помощ, която бе наръгана с нож от велосипедиста.

Екипът на Димитър Геров е съобщил в полицията, само че по този начин и не е пристигнала дежурна патрулка. Те се насочили към близкото районно, с цел да дадат няколко часови показания. Полицията разполага със запис от инцидентно преминаващ свидетел и записи от охранителни камери на околните магазини. Все още, обаче, причинителят не е открит.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР