Както при всяка голяма трагедия, хората се опитват да намерят

...
Както при всяка голяма трагедия, хората се опитват да намерят
Коментари Харесай

Конспирации след трагедията: Какво е общото между „Титан“ и семейство Ротшилд?

Както при всяка огромна покруса, хората се пробват да намерят метод за справяне с новините, които ги заобикалят. Именно заради тази причина се появяват тайните теории. Инцидентът с подводницата „ Титан “, при който починаха петима души, не е по-различен.

Отломките ѝ бяха открити в четвъртък на към 500 метра от " Титаник "

Часове откакто стана ясно, че плавателният уред е имплодирал поради морското налягане, онлайн се появиха безчет тайни теории за случилото. Ето трите най-популярни.

Снимка: Getty Images

„ Титан “ е проведена покруса, част от еврейската интрига

Друга доста известна доктрина е, че подводницата се е самовзривила като метод да се откажат хората от слизането до отломките на „ Титаник “. Тук коренът на тайната доктрина е доста по-дълбок.

Нека се върнем 111 години обратно в нощта, когато потъва презокеанския лайнер. Според теорията семейство Ротшилд и останалите банкери при започване на XX век се опитвали да основат Федералният запас на Съединените щати, само че били срещнати от опозиционери. Сред тях са – Джон Джейкъб Астър IV, Бенджамин Гугенхайм, Исидор Страус и Джордж Дънтън Уиден. И четиримата умират на „ Титаник “.

Снимка: Getty Images

Според теорията айсберг не е имало, а корабът е съзнателно потънал от семейство Ротшилд, с цел да осъществят финансовите си проекти.

„ Никой, даже Господ, не може да потопи този транспортен съд “ гласи фраза на чиновник от „ Уайт остарял лайн “ – компанията притежател на „ Титаник “

Всяко едно втурване до останките от кораба може да открие истината – непотопяемият кораб е бил саботиран на първото си корабоплаване. Трагедията с „ Титан “ е с цел да откаже откривателите от следващи спускания до останките.

Снимка: Getty Images

И една записка – обвиняването на Ротшилд за смъртните случаи на „ Титаник “ е част от световната тайна доктрина, че евреите управляват света посредством парите си. Подобни схващания съществуват още от появяването на семейството и замогването ѝ.

Те са упреквани даже за образуване на Холокоста, с цел да се завоюват благосклонности за евреите и Израел.

Петимата души са инсценирали гибелта си

„ Титан “ се е самовзривил като част от опит, само че подводницата е била празна . Това е най-разпространеното разбиране.

Причината? Петимата души на нея – милиардери – са инсценирали гибелта си, с цел да се отърват от заплащането на налози върху парите си.

Тук се появяват онлайн и въпроси като „ за какво няма фрагменти от това по какъв начин се качват милиардерите на подводницата? “.

С името на Си Ен Ен

Още до момента в който не беше ясна ориста на подводницата и петимата души в нея, в обществените мрежи се популяризира скрийншот от онлайн публикация, която сякаш е оповестена от Си Ен Ен – една от най-достоверните и доверени медийни компании в света.

Снимка: OceanGate Expedition

На фрагмента се виждаше част от отчет, с който от медията се сдобили. Според текста подводницата е открита на повърхността… само че била безусловно празна. Защо? Никой не знае.

Според бреговата защита кислородните ресурси към този момент са изчерпани

От Си Ен Ен побързаха да разгласяват публично изказване, че популяризираният текст е подправен.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР