Както през 2018, така и през 2019 г. ние, Медикъл

...
Както през 2018, така и през 2019 г. ние, Медикъл
Коментари Харесай

Медикъл Караджъ посреща отново неврохирурга доц. д-р Токташ за безплатни консултации на български пациенти

Както през 2018, по този начин и през 2019 година ние, Медикъл Караджъ продължаваме своята самодейност да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните способи в медицината. Един от нашите първи посетител експерти за 2019 година ще бъде добре познатия на доста от вас международно известния неврохирург доцент доктор Токташ. Той ще ни гостува в границите на два следващи дни 11 и 12 февруари 2019 година през които ще организира серия от БЕЗПЛАТНИ съвещания за пациенти с мозъчни тумори и гръбначни болести. Както и до момента консултациите са ориентирани към пациенти с открити към този момент болести, пациенти нуждаещи се от второ мнение или интересуващи се от лекуване в чужбина.
Доц. доктор Токташ е извънредно издирван от пациенти от целия свят. Той е измежду водещите експерти в Турция за лекуване на израстък в мозъка и интервенция на гръбначния дирек.Специалистът по мозъчна и нервна хирургия доцент доктор Зафер Оркун Токташ приключва медицинския факултет в Университет „ Улудаг “.Специализира в региона на Неврохирургията в Медицинския факултет на Университет „ Мармара “ и продължава своето академично развиване в региона на Микроневрохирургията. Доц. доктор Токташ е учител в Университет „ Бахчешехир “ и изключително интензивно натъртва в региона на гръбначната хирургия.В работата си той употребява последните софтуерни благоприятни условия за лекуване на лумбална и цервикална дискова херния, тумори на гръбначния дирек и гръбначния мозък, сколиоза, Малоформация на Киари и други болести на гръбначния дирек и гръбначния мозък. Работейки в Медикал Парк Гьозтепе, (където разполагат с CenterofExcellence за лекуване на сколиоза), той развива и уточни новаторския си метод за лекуване и диагноза на тумори благодарение на най-съвременната в международен мащаб здравна инсталация.
Всички нуждаещи се от консултация или второ мнение български пациенти ще могат да си запишат авансово час за безвъзмездна консултация със експерта. Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с доцент доктор Зафер Оркун Токташ в София на 11 и 12 февруари 2019 година би трябвало да се запишат авансово на:
• телефоните на „ Медикъл Караджъ “: 0879 977 401 и 0879 977 402
• да заявят стремежи от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/.
На място те ще би трябвало да дават медицинските документи и образни проучвания, които са им направени досега.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР