Както повечето родни звезди, така и Иво Аръков се е

...
Както повечето родни звезди, така и Иво Аръков се е
Коментари Харесай

Иво Аръков скъса джоба! Актьорът набива боб от консерва и...

Както множеството родни звезди, по този начин и Иво Аръков се е отдал на отмора през горещия месец август. Набеденият за секссимвол актьор прекарва ваканцията си в морската столица Варна, където по през целия ден разцъква табла на плажа с група другари, написа " Уикенд ".

Aктьорът беше засечен в локален бар, само че макар добре завършените му мускули, външният му тип беше надалеч от звезден. Облечен в бял текезесарски потник, Аръков набиваше фасул от консерва и пържоли в пластмасова кутия, явно закупени от близкия супермаркет. От менюто в заведението той не поръчал нищо, тъй като цените му се видели прекомерно високи.

В артистичните среди от дълго време се приказва, че Иво е скъсал джоба, тъй като профукал всичките си спестявания за пътешествия. Близо година той заставам без работа и обикаля из Европа, а парите, които взе за присъединяване си в шоуто „ ВИП Брадър” незабелязано се стопиха до стотинка. „ Не ми се работеше към този момент. Бях изтощен, стигнах дъното. Хората станаха меркантилни, сцената изгуби своята стойност. Така взех решение да напусна България. Събрах малко облекла в една раница и отпътувах. Обикалях разнообразни страни, живеех ден за ден”, показа преди време артистът за рецесията, в която е изпаднал.

След като се завърна в родината, той изигра основната роля във кино лентата „ Секс академия: мъже”, само че хонорарът му не бил задоволителен, с цел да закърпи поизтънелия му бюджет. Аръков се похвалил пред свои близки, че имал оферти за още няколко плана и се надявал скоро финансовото му състояние да се стабилизира. Докато започват уговорките му той ще разпуска във Варна, където е отседнал гратис в жилището на свои другари, издават осведомени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР