Както повечето родители, принцесата на Уелс обича да вдига шум

...
Както повечето родители, принцесата на Уелс обича да вдига шум
Коментари Харесай

Очарователна изненада Кейт Мидълтън обича да приготвя за рождения ден на принц Луи

Както множеството родители, принцесата на Уелс обича да подвига звук към рождените дни на децата си, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Този месец ще бъде повече от същото, защото най-малкият от семейство Уелс, дребният Луис, ще навърши шест години на 23 април. Още през 2019 година принцеса Кейт се появи в A Berry Royal Christmas на Мери Бери и отдадената майка приказва за своите пекарски умения, като сподели на публиката, че прави торти за рожден ден на децата си от нулата, което към този момент се е трансформирало в домашна традиция.

Въпреки че е подложена на превантивно лекуване на рак, принцеса Кейт въпреки всичко ще желае да направи рождения ден на Луис извънредно специфичен, Здравейте! отчети на списанието. В изказване бъдещата кралица сподели, че принц Уилям и тя не престават с възприятие за нормалност, защото се грижат за фамилията си.

Здравейте! Онлайн кралският сътрудник на списанието Даниел Стейси споделя: „ Приоритет номер едно за принцесата на Уелс постоянно са били нейните деца,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР