Както пише военният аналитик Ян Матвеев, ударен е склад до

...
Както пише военният аналитик Ян Матвеев, ударен е склад до
Коментари Харесай

Украйна взриви два големи склада с боеприпаси в Русия

Както написа военният аналитик Ян Матвеев, ударен е склад до село Каменний в Тихорецкия регион на Краснодарския край. Също по този начин и 23-и боеприпас на Главното артилерийско ръководство на съветското МО в Тверска област, близо до Торопец, където преди няколко дни ВСУ удари стратетигечски склад с ракети " Искандер ".

 

Губернаторът на Краснодарския край Вениамин Кондратиев заяви, че в Тихорецкия регион са свалени два дрона, само че " техните обломки провокираха пожар ". Огънят се трансферирал на " взривоопасни предмети ", които почнали да гърмят, написа Кондратиев.

 

" В Краснодарския край е нападнат, по всички проличава, склад с муниции - в мрежата се популяризират видеа с вторични детонации в Тихорецкия регион ", написа Z-каналът " Два майора ".

 

Близкият до съветските силоваци канал ВЧК-ОГПУ, базирайки се на източници, твърди, че в Тверска област дрон е блъснал " конфиденциален обект " в село Октябърский край Торопец. Може би става дума за военна част, която охранява ракети, способни да трансфорат в прахуляк територия с радиус десетки километри. " Казват, че там на бойно дежурство има ракета " Сатана ". През военната част минава жп линия, която не е маркирана на картата. По нея се придвижват съветските и севернокорейските ракети ", описват източници пред канала. Същият канал твърди, че в Тихорецкия регион са евакуирани 1200 души. Това бе доказано след това и от губернатора Кондратиев.

 

По информация на журналиста Александър Невзоров, главната цел на офанзивите на арсенала в Тверска област са били иранските ракети Fath-360 и северокорейските ракети KN-23. В склада може да се съхраняват 45 хиляди тона муниции, включително балистични ракети, написа Невзоров, базирайки се на източници. Той също удостоверява, че е нанесен и удар на 23-и боеприпас на основното артилерийско ръководство на МО на Русия, където по време на обстрела са се намирали евентуално 430 военнослужещи.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР