Както обикновено, дефилетата на Chanel се очакват с нетърпение, независимо

...
Както обикновено, дефилетата на Chanel се очакват с нетърпение, независимо
Коментари Харесай

Много хора се ядосаха на Chanel

Както нормално, дефилетата на Chanel се чакат с неспокойствие, без значение дали стана дума за прет-а-порте или haute couture сбирките. Тази седмица беше показана тази за висша мода Пролет 2022, а отзивите не бяха по никакъв начин положителни.

Chanel се оказаха под прицела на критиците заради две аргументи - потреблението на кон по време на дефилето, както и противоречивия избор на грим на моделите.

Започваме с първото - шоуто в Гран Пале в Париж беше намерено от монакската принцеса Шарлот Казираги, облечена в Chanel, на гърба на спортен кон. Именно поради него цялата " котешка пътечка " беше покрита с пясък.

Това провокира гнева освен на бранителите на животните, които считат потреблението на кон за безчинство над животното. Но и на огромна част от почитателите на марката, които откриха тази " екстравагантност " за ненужна и по никакъв метод недопринасяща за посланията на Chanel.
 Снимка 561629
Източник: GettyImages

По-голям потрес обаче провокира ревюто по-късно, тъй като част от моделите се появиха с грим, който мощно подсещаше на синини от побой. " Романтизация на домашното принуждение " беше един от най-честите мнения по този мотив.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР