Както навсякъде по тялото, така и по лицето могат да

...
Както навсякъде по тялото, така и по лицето могат да
Коментари Харесай

Как да редуцирате мазнините по лицето

Както на всички места по тялото, по този начин и по лицето могат да се натрупат непотребни мазнини. Някои дами са по-склонни към този противен проблем от други. Обикновено мастни натрупвания се появяват към брадичката, под нея, настрана по долната челюст.

За страдание тялото и генетиката ни дефинират по какъв метод сме склонни да трупаме повече мазнини при поява на наднормено тегло. Ако лицето ви е измежду зоните, върху които напълняването се отразява мигновено, прочетете идващите редове.

Как да накарате непотребните мазнини по лицето да намалеят?

Консултирайте се със своя доктор

Подпухналостта, подуването на лицето, задържането на вода в тази област, както и натрупването на мазнини може да е вследствие на банкет на някои медикаменти, да е признак за някакво прикрито заболяване или разполагаем хормонален дисбаланс. За да определите дали повода е здравословен проблем или банкет на лекарства, или нито едно от тези, говорете с лекаря си.

Помислете за храната си

Храните ли се вярно? Ограничавате ли се в приема на пакетирани, модифицирани, наситени със сол и захари храни? Много постоянно нездравословното хранене се оказва в основата на казуса с натрупването на мазнини по и към лицето и шията. Алкохолът също е един от причинителите.

Упражнявайте се постоянно

Физическата интензивност е значима както за тялото, по този начин и за лицето. Ако се постараете да свалите даже няколко кг, една от първите елементи на тялото, по които триумфът ви ще си проличи, е лицето.

Правете извършения и за лице

Лицето е изтъкано от мускули, които ви оказват помощ да вършиме всички комплицирани гримаси, на които сте способни. Те се грижат за говорната и дъвкателната функционалност. Ако вършиме задоволително извършения за лицеви мускули, те ще бъдат по-стегнати, надлежно по-малко склонни да задържат мазнини към себе си.

Като спомагателен бонус за лицето ви ще се окаже пониженият риск от ранна поява на бръчки, провисване, несиметричен загар.

Спете задоволително

Безсънието и неналичието на задоволително време за сън е още един от проблемите, причиняващи отичане на лицето и трупане на мастна тъкан в региона. Неслучайно споделят, че всяка жена би трябвало да вземе своята доза сън за хубост.

Масажите са потребни

Поглезете се с масаж за лице със специфична редуцираща мазнините цел. Доверете се на лицензиран експерт в тази област, който да ви направи отговарящ лицев масаж, подтикващ лимфата и краткотрайно арестуваните в региона непотребни течности.

Хидратирайте се

Добре хидратираното тяло се оправя по-лесно с непотребните мазнини. Пийте задоволително течности, като наблягате най-вече на водата, чайовете без захар, пресните неподсладени плодови и зеленчукови сокове.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР