Както много популярни личности, Мишел Пфайфър често използва своя профил

...
Както много популярни личности, Мишел Пфайфър често използва своя профил
Коментари Харесай

Неустоима и истинска на 65: Мишел Пфайфър очарова всички с тази снимка без грим


Както доста известни персони, Мишел Пфайфър постоянно употребява своя профил в Instagram, с цел да покаже блестящите си визии от аления килим и специфични събития.

Звездата от " Опасен разум " обаче не се тормози да демонстрира и естествената си хубост в разнообразни домашни видеоклипове и фотоси.

Последното ѝ изцяло доброволно селфи без грим накара доста от нейните над три милиона почитатели да се възхитят на това по какъв начин наподобява актрисата на 65.
 Ослепителна на 65: по какъв начин се промени Мишел Пфайфър през годините  Ослепителна на 65: по какъв начин се промени Мишел Пфайфър през годините  Ослепителна на 65: по какъв начин се промени Мишел Пфайфър през годините  Ослепителна на 65: по какъв начин се промени Мишел Пфайфър през годините
Обявена за най-хубавата жена в света от списание People през 1990 година, хубостта на Мишел Пфайфър несъмнено се е запазила през годините. А смелостта ѝ да се покаже без филтри и тонове грим може да въодушеви доста дами по света да одобряват естественото остаряване.

 Мишел Пфайфър Getty

В изявление за Oprah Daily през октомври 2019 година, Пфайфър разяснява въпроса по този начин:

„ Идва миг, при който човек е склонен да наподобява добре за възрастта си, вместо да [се стреми] да наподобява млад за възрастта си. И аз го доближих. “
                             

Тогава Мишел показа изрично, че към този момент не усеща същия напън, който е имала преди.

И нейната обич към себе си е нещо, което почитателите ѝ несъмнено правят оценка. Под последния ѝ пост всички похвалиха естествения ѝ външен тип. С обявата от 21 март Мишел отпразнува началото на новия сезон:

„ Честита пролет на всички! “, написа тя.
                             

На фотографията Мишел се усмихва доброволно и наподобява изцяло натурално, като фотографията притегли вълна от похвали. Ето и някои от тях:

„ Мишел, страховит е достоверният ти външен тип! Очите ти са толкоз искрящи “
„ Ти си една от трите най-красиви дами на планетата. “
" Все още хубавица. Времето не оставя диря по теб. "
 30 звезди, които се демонстрираха без грим  30 звезди, които се демонстрираха без грим  30 звезди, които се демонстрираха без грим  30 звезди, които се демонстрираха без грим
Пфайфър стана обект на удивление в обществените мрежи с друго селфи и предходната година. През август 2023 година тя показа фотография сив суитшърт, като изрази признателност към почитателите си:

„ 3 милиона почитатели. Благодаря на всички ви, че сте с мен тук!! "
                             

Снимките на Пфайфър с натурално лице и комфортни домашни облекла се трансфораха в голям шлагер измежду всички , които я поддържат и обожават от десетилетия.

Миналата година Мишел означи 30 години брак със брачна половинка си Дейвид Е. Кели. 

" 30 години самодоволство ", написа тя към поста си тогава.

Освен че е една от най-известните холивудски актриси, Мишел Пфайфър е горда майка на две пораснали деца – 30-годишната осиновена дъщеря на име Клаудия Роуз Пфайфър и 29-годишния Джон Хенри Кели, който споделя със брачна половинка си Дейвид.  Децата ѝ в действителност са главната причина актрисата да прекара няколко години отвън шоубизнеса и киното преди време.
                             

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР