Както медията ни съобщи, народният представител от ПГ Продължаваме промяната Христо

...
Както медията ни съобщи, народният представител от ПГ Продължаваме промяната Христо
Коментари Харесай

Красимир Вълчев: Продължаваме простотията! А-отбора на позора!

Както медията ни заяви, националният представител от ПГ " Продължаваме промяната "  Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта, сподели непристоен жест в пленарна зала. Това се случи по време на чуването на вицепремиера Калина Константинова по тематиката с следствието на украинските бежанци у нас, а ПГ на ГЕРБ-СДС изиска оставката ѝ. По време на дебатите се видя по какъв начин националният представител си направи селфи със междинен пръст към парламентарната група на ГЕРБ-СДС, до момента в който те държат листове с надпис " Оставка ". По-късно на депутата бе наложено наказване " забележка ", само че в обществените мрежи към Хазарта бяха отправени доста сериозни мнения.

Един от тях е на някогашния министър на образованието Красимир Вълчев, видя Varna24.bg . Публикуваме го без редакторска интервенция:

" Продължаваме простотията!

“А-отбора " на позора.

Христо Петров е член на Комисията по просвета и заместник-председател на Комисията по обучение и просвета. Образованието, което като развой включва и образование.

Това е смяната. Това е новият ръководещ, който дава отговор за възпитанието на децата и за културата.

Добре би било идващия път, когато упрекваме учителите, че не съумяват да (до)възпитат децата, да си спомним тази фотография и обстоятелството, че този човек дава отговор за възпитанието и културата. И да се сложим на мястото на учителите, които поставят всекидневни многочасови старания да възпитават. Борейки се с всички неподходящи възпитателни въздействия на средата, в която порастват децата ни. Очаквайки поддръжка, най-малко от хората, които дават отговор за образованието ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР