Както Lupa.bg вчера първи предупреди, епичното унижение на Румен Радев

...
Както Lupa.bg вчера първи предупреди, епичното унижение на Румен Радев
Коментари Харесай

Lupa.bg позна! Радев намери виновник за резила със Зеленски

Както Lupa.bg през вчерашния ден първи предизвести, епичното оскърбление на Румен Радев при срещата с украинския президент Володимир Зеленски докара до незабавни рокади в президентската администрация. Пламен Узунов е преназначен от секретар на президента в елементарен консултант.

Пламен Узунов бе назначен за секретар по правни въпроси и антикорупция през 2017 година, като продължи да извършва тази служба и във втория мандат на президента Радев. Сега обаче той е намален в консултант по правните въпроси. 

Узунов е от така наречен квота на " зелените чорапи " в Президенството. Макар и еднообразен, той не е някогашен боен, а служител на реда от крими отдела в Пловдив.

Преназначението на Узунов съответствува с назначението на някогашния министър на правораздаването в служебното държавно управление на Гълъб Донев - Крум Зарков, като секретар на президента по правни въпроси. Заради новия си пост той напуща Националния съвет на Българска социалистическа партия, защото съгласно Кодекса на труда не може да работи в администрацията и да заема пост в управителен орган на партия.

При разпускането на служебното държавно управление на Гълъб Донев през юни месец стана ясно, че част от служебните министри в кабинета ще бъдат назначени като секретари и съветници на президента. 

Вероятно предстоят още " изненадващи " промени.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР