Както Lupa.bg пръв съобщи по-рано тази вечер, фолкзвездата Мария е

...
Както Lupa.bg пръв съобщи по-рано тази вечер, фолкзвездата Мария е
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Спри, ще ме убиеш!. Мария жестоко бита и ритана до кръв от мъжа си

Както Lupa.bg пръв заяви по-рано довечера, фолкзвездата Мария е била грубо пребита от половинката си Мирослав Соколов. Кървавата драма се е разиграла след свиреп фамилен скандал в дома им във вторник вечерта, твърди чудесно информиран полицейски източник на медиата ни. Мирослав Соколов се занимава с лихварство и е фамозен с мутренското си название Миро Дзвера. Той е бил осъждан в предишното за побой, научи Lupa.bg.

Екшънът с Мария се случил на 21 март вечерта в апартамент на ул. " Златен рог " в София, където певицата и мъжа й живеят дружно от няколко месеца. Скандалът избухнал поради ревността на Мирослав, който през целия ден се държал доста зле с половинката си. Предната вечер известната двойка също имала гръмък скандал, свидетелстват комшиите им.

След като порядъчно пиян, Миро Дзвера ненадейно откачил и го избило и на физическо принуждение. Мачото почнал да постанова певицата с юмруци и плесници. След това я свалил на земята с кроше в главата и почнал да рита падналото миньонче с всичката си мъжка мощ по цялото тяло.

" Спри, апелирам те, ще ме убиеш! Помощ! Помощ! ", крещяла певицата.

Ужасяващите й писъци вдигнали на крайник кооперацията и съседи незабавно подали сигнал до 112. Малко по-късно Мария също съумяла да се обади в полицията и да сигнализира, че е жертва на домашно принуждение. Ченгетата пристигнали неотложно и отвели агресора с белезници. 

Пред служителите на реда уплашената и окървавена звезда на фолка признала, че не за първи път е жертва на нервните прояви на Мирослав Соколов. До този миг той я удрял най-малко 4 пъти, само че в никакъв случай до момента не й бил налагал сходен нечовечен побой. При един от предходните им кавги обаче извадил револвера си, който бил зареден, и го опрял в главата й.

" Искаш ли в този момент да те гръмна? Знаеш ли по какъв начин ще е разплиска мозъка ти в целия апартамент? ", питал я Миро Дзвера.

Съпругът на Мария е с повдигнато обвиняване за закана на ликвидиране и за налагане на междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение. Той е арестуван за 72 часа и сега е в ареста. Днес следва Софийският областен съд да гледа мярката му за неотклонение. Възможно е той да остане за непрекъснато зад решетките, позволяват адвокати пред Lupa.bg.

Информацията на уеб страницата ни бе доказана и от още няколко източника. Самата Мария не подвига телефона си и не желае на този стадий да поддържа връзка с публицисти. В момента певицата 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР