Както казва самата Бриджит Джоунс, всеки знае, че дневниците са

...
Както казва самата Бриджит Джоунс, всеки знае, че дневниците са
Коментари Харесай

Бриджит Джоунс се завръща с Рене Зелуегър, Хю Грант и Ема Томпсън

Както споделя самата Бриджит Джоунс, " всеки знае, че дневниците са цялостни с нелепости ", само че пък за сметка на това от написаното в тях стават и прелестни филми. Толкова прелестни, че скоро ще стартират фотосите по четвъртата част на комедията.

В основните функции още веднъж ще забележим Рене Зелуегър и Хю Грант, а Ема Томпсън, която се появи в последния филм " Бебето на Бриджит Джоунс ", ще взе участие и тук. Сред останалите нови лица са Лио Удол ( " One Day ", " The White Lotus " ) и Чуетел Еджиофор ( " 12 Years a Slave " ).



Това ще е първото завръщане на Рене Зелуегър във филм след ролята ѝ в биографичната драма " Джуди ", за която завоюва " Оскар " през 2020.

Голямото неявяване в оповестения лист с актьорите този път е Колин Фърт - обичаният Марк Дарси на Бриджит Джоунс - което разочарова част от почитателите.

А повода за това не е в отвращение, а в сюжета на литературния оригинал от писателката Хелън Филдинг.

Книгата " Бриджит Джоунс: Луда по момчето " от 2013 година демонстрира по какъв начин продължава животът на основната героиня без нейния брачен партньор.

Премиерата на кино лентата по романа е планувана за неслучайна дата - 14 февруари 2025 година

Зрителите още веднъж ще се срещат с Бриджит, която към този момент е на 50 години, майка на две деца и е... вдовица след гибелта на Марк Дарси.

От продуцентското студио не са коментирали до каква степен новият филм ще следва сюжета на едноименната книга, само че стана ясно, че авторката Хелън Филдинг е написала сюжета.

Двукратната носителка на " Оскар " Рене Зелуегър ще се превъплъти в ролята на Бриджит Джоунс, а Грант, който не участваше в третия филм, ще се завърне в ролята на Даниел Клийвър.

Ема Томпсън, която дебютира като обезверената гинеколожка в " Бебето на Бриджит Джоунс ", също ще се завърне.



Според предварителните данни - Лио Удол ще играе по-младия обект на боготворене от страна на Бриджит.

Наскоро писателката Хелън Филдинг съобщи, че е решила да " отстрани " Дарси от поредицата, тъй като не е желала Бриджит да се трансформира в " самодоволна омъжена жена " - орис, която самата тя дефинира за извънредно отчайваща.

Изданието " The Independent " отбелязва, че светът много се е трансформирал от последните любовни драми на Джоунс.

Дали към момента ще се бори със своята обсебеност от тежестта си, приема на алкохол и броя на калориите в един изменен свят, изпълнен с технологии и нови правила? Всичко това ще стане ясно в Деня на влюбените, през 2025-та.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР