Както и през предишни години, започне ли Хелс Китчън, готвачите

...
Както и през предишни години, започне ли Хелс Китчън, готвачите
Коментари Харесай

Светлето и Никола изложиха шефката си Гала пред цяла България в Хелс Китчен

Както и през предходни години, стартира ли „ Хелс Китчън ”, готвачите от „ На кафе ” Светла и Никола стават част от предаването на началник Ангелов. Въпреки че те се усещат в свои води там и за тях е огромно самопризнание, на двамата по никакъв начин не им е елементарно.



„ Участниците ни се сърдят, че ги будим в 6?! А това, че ние ставаме в 4 и нещо, за това никой нищо не споделя. Освен това някой от тях ще вземе 100 000 лв.. Аз няма да взема ”, оплака се Никола. Двамата кулинарни спецове участваха в специфичен репортаж в предаването на Гала, което сподели част от задкулисието на Кухнята на Ада.



Светлето и Никола посрещнаха сътрудниците си от „ На кафе ” в бара на кулинарната конкуренция по малко объркващ метод. Те обилно си наливаха транспарантна течност от бутилка за водка, потвърждавайки, че това е вода. Реакциите им обаче демонстрираха, че май в действителност се се почерпили.

Светлето подскачаше по пружините, на които спи тима в Бункера. Оказа се, че те били толкоз неуместни, че участниците предпочитали да си постелят на пода.

„ Гала, избави ни! ”, престорено умоляваха двамата кулинари и даже изпяха песничка на шефката си. Те ѝ подготвиха гъши дроб по специфична рецепта, само че това в последна сметка ядоса Гала и то май не на смешка.



„ Те въобще не поглеждат предаването. Аз от една седмица изяснявам, че съм не режим. А особено са ми казвали, че този дроб е превъзходен и аз доста обичам, само че в този момент не мога да го хапвам ”, троснато разяснява водещата на „ На кафе ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР