Както и обещаха по-рано този месец Microsoft, по време на

...
Както и обещаха по-рано този месец Microsoft, по време на
Коментари Харесай

Анонс на премиерната дата на Senua’s Saga: Hellblade 2

Както и дадоха обещание по-рано този месец Microsoft, по време на Xbox Developer Direct беше предоставена нова информация, обвързвана със Senua’s Saga: Hellblade 2. По време на директното предаване на събитието беше излъчен видеодневник, в който Ninja Theory описаха повече за играта и процеса на основаването ѝ, беше показан нов геймплей и оповестена формалната дата на излизане на Senua’s Saga: Hellblade 2: 21.05.2024.

Макар и оставила обратно предишното си, Сенюа, която в продължението на първата игра я намираме в красивата, само че сурова Исландия, към момента е преследвана от своите психози. Това беше и един от акцентите във видеодневника на Ninja Theory. Студиото още веднъж работи интензивно със експерти по неврология, поддържа връзка с хора, страдащи от проблеми, сходни на тези на младата героиня. Самата игра ще е едно по-кратко прекарване от оригинала от 2017, само че в това време и надграждане в съвсем всички връзки за поредицата: тон, анимации и графика, комбат механики, история, технология. Подобно на Hellblade: Senua’s Sacrifice, и в Senua’s Saga: Hellblade 2 музиката е поета от Heilung и техните пленяващи осъществявания.

Senua’s Saga: Hellblade 2 излиза на 21-ви май за платформите на Windows, Xbox Series X|S и в Game Pass в деня на премиерата си.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР