Както и да ги наричате, дамските гърди са нещо специално,

...
Както и да ги наричате, дамските гърди са нещо специално,
Коментари Харесай

9 изненадващи научни факта за гърдите

Както и да ги наричате, дамските гърди са нещо особено, както за тези, които ги имат, по този начин и за тези, които ги нямат, написа IFL Science.

Тe са част от вторичните полови белези при женските човеци, които търпят промени в интервала на пубертета. Но има доста други забавни обстоятелства за тях, които малко на брой знаят. Ще се убедите сами.

Някои дами могат да получат оргазъм посредством стимулация на гърдите

Обширно изследване на сексолози открива, че дамите могат да реализират оргазъм единствено при стимулиране на гърдите. Това настояват Дориан Солот и Маршал Милър в тяхната книга I Love Female Orgasm: An Extraordinary Orgasm Guide; съгласно тях сходен феномен се следи при 1 % от дамите.

Гърдите не са напълно идентични

Всеки има асиметрични характерности - едната ръка е малко по-дълга или пък едното ходило е по-широко. Гърдите не са изключение и изследване демонстрира, че по принцип дясната гърда е по-голяма от лявата.

Гърдите могат да тежат колкото три тухли

Представете си, че всеки ден би трябвало да носите с вас три тухли, след което да спите с тях върху вас. Средният сутиен поддържа гърди с тегло сред 0.2 кг. и 9 кг., което е почти тежестта на три тухли.

Ако ги предпочитате огромни, евентуално не сте доста богати

Проучване от 2013 година открива забавна взаимозависимост - мъжете, които " нямат задоволително материални средства " или не са с добър социално-икономическо генезис, избират дами с огромни гърди. Или с други думи, колкото по-беден е мъжът, толкоз по-големи ги обича.

Всеки гледа втренчено в гърдите ви. Всеки

Оказва се, че както мъжете, по този начин и дамите имат навика да се вглеждат в дамските гърди вместо в лицето. Разликата е, че представителите на мощния пол го вършат по-често и за по-дълго.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР