Както и да е, лятото свършва. Въпреки това, не се

...
Както и да е, лятото свършва. Въпреки това, не се
Коментари Харесай

Какви дрехи трябва да се появят в гардероба през есента

Както и да е, лятото свършва. Въпреки това, не се разстройвайте, тъй като есента-това е ярко време за нови изображения и мотив за закупуване на нови неща. Сезонът към момента не е почнал, а стилисти към този момент са решили главните трендове и тези неща, без които е просто невероятно да се направи идеалин облик.

Есенни облекла

Основната наклонност на този сезон е минимализмът. Сега това е една от най-модерните трендове освен в облеклата, само че и в живота като цяло. Това икономисва време за избора на облекло, тъй като всичко върви добре и се вписва дружно.

Ако вземете нещата в една палитра, тогава въобще няма да има компликации при основаването на ежедневни изображения. Стилистите назоваха 9 съществени неща за есенен дрешник. Нека да разберем какво ни поучават.

1. Сако 

В актуалната мода този детайл се трансформира в освен това от просто част от типичен костюм. Сега това е незаменимо нещо, без значение какъв жанр предпочитате. Сако върви добре с дънки и кецове и непроменяемо се вписва под панталон.

2. Миди пола

Универсален вид за дами, които обичат да се демонстрират в пола. Средната дължина е уместна през всеки сезон, остава единствено да изберете верен чорапогащник. Полите, които са прекомерно дълги, не са за всички, тъй че миди ще бъде най-практичният вид.

3. Бяла риза

Тук е същата история като ссако. Той се вписва идеално във всеки жанр, съчетава се с всевъзможни неща и наподобява доста стилно. Бяла риза ще пасне на всеки външен тип, заради което би трябвало да си купите такова нещо.

4. Тъмни дънки

Не споделяме, че би трябвало да има единствено такива дънки, само че без тях няма по какъв начин. Такива дънки могат да се носят във всеки сезон, те съвършено се комбинират с всичко. Ако нямате тъмни дънки, стилистите предлагат незабавно да поправите това.

5. Бяла тениска

Може би най-универсалното и належащо нещо от този лист. Няма значение кой жанр сте избрали: стегнат, свободен, с деколте или без, той по този начин или другояче ще наподобява ужасно. Това нещо в никакъв случай няма да излезе от мода и елементарно ще се впише във всеки външен тип.

6. Черни панталони

Разбира се, без типичен панталон, на никое място. Те ще оказват помощ за основаването на непоколебим бизнес имидж. Просто би трябвало да изберете верните панталони по вида на фигура. Повярвайте ми, това е незаместим нещо.

7. Стилна рокля

Коко Шанел твърдеше, че никоя жена не може без дребна черна рокля. И в това именитата модница беше безусловно права. Черна рокля ще бъде подобаваща за съвсем всяко събитие, в допълнение, можете да я носите доста пъти, просто би трябвало да промените аксесоарите.

Ако не сте почитател на черното, тогава ще се оправя всеки различен цвят. Основното е, че роклята се вписва добре във фигурата и пасва на главната палитра на вашия дрешник.

8. Пулове

Може ли да бъдат доста пуловери? Е, не. Вие избирате своя жанр и цвят. В допълнение, пуловерите наподобяват уютно и топло, което прибавя към облика на специфичен есенен сексапил.

9. Удобно палто

Едно нормално палто за дами от дълго време се е трансформирало в класика, това в действителност е нещо, което е невероятно да се направи без есента. Просто би трябвало да изберете верния жанр. Вдъхновяваме се от образците за принцеси и първи дами, защото те знаят по какъв начин да изберат вярното палто.

Всички тези неща са съвършено комбинирани между тях, в есенните изображения просто не можете без тях. Можете да допълвате изображенията с ярки аксесоари или стилни обувки. В листата има всичко належащо. Лично аз бих добавил още едно кожено яке. Какво бихте добавили към този лист?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР