Както Hotnews.bg първи писа Галена направо отвя Преслава в класацията

...
Както Hotnews.bg първи писа Галена направо отвя Преслава в класацията
Коментари Харесай

Въпрос за 100 хиляди лева!Защо Галена и Преслава се скараха?

Както Hotnews.bg първи писа Галена напряко отвя Преслава в класацията на най-влиятелните известни българи на списание „ Форбс “. Менторката от „ Гласът на България “ заема влиятелното 20 място в листата от 70 ВИП нашенци, а Преслава въобще не попада в него. Галена и Преслава, които преди време дружно стартираха кариерите си и дори са живеели дружно, помагайки си във всичко, се изпокараха от дълго време, само че по този начин и не се разбра повода.

Слухове имаше всевъзможни и на инат на всеобщото любознание, двете удържаха на изкушението и в никакъв случай не споделиха за какво настъпи раздор в дружбата им. Според най-пикантният двете не могли да си поделят Фики, който Галена бързо задоми и даже му стана кума. Един от дребното пъти, в които Галена не пропусна въпроса, бе през 2017 година в предаването „ Папараци”. Тогава пайнерката акцентира, че повода за разрива в другарството й с Преслава не е премията „ Певица на годината”.

Това бе най-коментираната тематика до тогава – Галена се била обидила, че колежката й отново взима наградата, поради което и не се появила на церемонията. Наградите, сподели тогава Мама Ураган, за нея в никакъв случай не са били значими или са значими до толкоз, колкото са за почитателите й, които постоянно се вълнуват. Галена обаче по този начин и не издаде за какво с Преслава към този момент не са приятелки.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР