Както гримът, така и дрехите, с които се обличаме, може

...
Както гримът, така и дрехите, с които се обличаме, може
Коментари Харесай

Списък на дрехите, които ни състаряват: Не носете блузи с прилеп ръкав или кристали, съветват стилистите

Както гримът, по този начин и облеклата, с които се обличаме, може да въздействат на същинската ни възраст. Дори и да не желаете да се разделяте с обичаната си блуза, която носите от 18-годишна, ще би трябвало да го извършите. В противоположен случай освен че ще изглеждате неуместно, само че и тази дреха като нищо ще постави някоя и друга годинка върху същинската ви възраст.
Стилистите и дизайнерите дават някои скъпи препоръки, които да оказват помощ на всяка жена да съобрази кои облекла и аксесоари я състаряват и да ги в профил от дрешника си. На първо място в черния лист експертите слагат кристалите, принтовете и другите сходни крещящи украшения. Орнаменти, направени от транспарантен материал, сърца, кристали и прочие окраски по дрехата ни карат да изглеждаме доста по-стари. Това, несъмнено, не значи, че напълно би трябвало да се разделим с тях, само че е добре да бъдем деликатни да не предозираме с бляскавостта. В противоположен случай се разписваме с обсег в графата на труфя.

Дори и да имате повече килограми върху себе си, забравете за развлечените и обемисти облекла но чувал. Те скриват силуета и дават в допълнение години на снагата. Отървете се от възшироките плетени пуловери и пробвайте с рокля, последваща извивките на фигурата.
Чорапите с шарки и тези, които наподобяват рибарска мрежа, са подобаващи единствено и само в случай че ги употребявате за маскарад.

В всекидневието нямат място, в случай че сте минали младежка възраст. Те сигурно придават най-малко 20 години от горната страна. Избирайте едноцветни чорапогащници – хем са по-стилни, хем краката ви ще наподобяват по-елегантни.
Забравете и за блузите с ръкави като на прилеп, в случай че не притежавате в действителност фина снага. Широките елементи към ръцете имат склонността образно да уголемяват горната част на торса, а оттова – и образно чувството за тялото. Стилистите поучават да избягвате обемистите ръкави и постоянно купувайте точния размер.

Цветовете на облеклата също въздействат на това на какъв брой години изглеждаме и земните тонове не са най-подходящият избор. Сиво-зелено, маслинено, тъмножълто и кафяво – забравете за тези цветове, в случай че желаете да изглеждате млади. Те акцентират бръчките и придават на лицето нездравословен тип. Най-добре заложете на физически цвят или на нюансите на капучино, в случай че харесвате тази гама. Иначе черното и бялото са постоянно добър избор и с тях няма по какъв начин да сгрешите при никакви условия.
Инфо: retro.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР