Както ФАКТИ вече писа, водачът на листата на ГЕРБ в

...
Както ФАКТИ вече писа, водачът на листата на ГЕРБ в
Коментари Харесай

Проф. Горчев обясни защо се отказва от парламента

Както ФАКТИ към този момент писа, лидерът на листата на ГЕРБ в Плевен проф. Григор Горчев се отдръпва от Народното събрание. В профила си във Facebook той означи, че дава път на младите, а неговият продължава в болничното заведение.

" Вашата поддръжка по време на отминалите две предизборни акции е най-ценното самопризнание за мен. Както към този момент споделих, точно вие - пациентите, сътрудниците, приятелите, с които съм всеки ден, ме убедихте да вземам участие в това предизвикателство. Благодарен съм на всички вас, които дадохте гласа си за мен. Беше необикновен късмет опцията да ви срещна, да беседваме, да науча толкоз доста ", декларира проф. Горчев.

" Знаете, още при започване на тази акция, обновихме листата и дадохме път на младите сътрудници, които да се отдадат на политиката с сила, умения и честност. Подкрепих изрично това решение. В работата си постоянно съм давал път на младите. Вярвам, че това е най-хубавото бъдеще за всички ни ", отбелязва той и продължава:

" Застанах с името си зад концепцията за положителна акция, зад хрумвания, които да оказват помощ на района. Абсолютно съм убеден, че това е правилният път - да се гради, а не да се разрушава. Вярвам, че сътрудниците, които ще положат клетва като депутати единствено след дни, ще работят да изпълнят обещаното ".

" Моят път продължава в болничното заведение, предан на пациентите и науката. Винаги съм подкрепял положителните хрумвания за България. Ще продължа да го върша с всичките си сили. Благодаря ви от сърце! ", написа професорът в края на поста си.

ЦИК е приела решение по импортираното от професор Григор Горчев заявление с искане да не бъде разгласен за депутат от кандидатската листа на коалиция с ГЕРБ-СДС в 15 МИР-Плевенски в изборите за народни представители на 11 юли тази година.

Така с решение от 14 юли ЦИК е почела желанието на професор Горчев и той няма да бъде разгласен за определен за депутат, напомня dir.bg.

" Да, знаехме за отхвърли на професор Горчев. Проведохме доста дълъг диалог с него. Неговите аргументи са извънредно съответни и ние ги приехме. В последна сметка той дава път на младите. В същото време ще остане да оказва помощ, това мога да кажа, да, на ГЕРБ ", съобщи Валери Ласовски, регионален координатор на ГЕРБ в Плевен, пред БНР.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР