Както е известно, завърза още повече битката за второто място

...
Както е известно, завърза още повече битката за второто място
Коментари Харесай

"Роналдиньо се върна в Милан": Финтът, който "заличи" физиката

Както е известно, завърза още повече борбата за второто място в " групата на гибелта " в , откакто победи с минималното 1:0 Атлетико (Мадрид), като попадението падна в самия край. Така двата отбора са с по 4 точки, до момента в който към този момент на второто място е Порто с 5 пункта.
Най-яркият миг от срещата безспорно бе в 87-ата минута, когато Месиас се трансформира в воин за своя тим и осъществя гол, с който донесе значимите 3 точки на " росонерите ". Все отново в обществените мрежи и различен епизод от срещата набра известност (не по-малка).
Става въпрос за деяние, което пристигна тъкмо след съдийския сигнал за завършек на първото полувреме. То бе дело на стартиралия като титуляр и останалия от самото начало на терена атакуващ полузащитник на Милан Алексис Салемакерс.
Той показва изумителна техника, а някои от мненията на потребителите в обществените мрежи шеговито намекнаха, че " Роналдиньо се е завърнал в Милан ". Други пък отсякоха, че наподобява на " бъг в игра/видео ".
Салемакерс си повдигна топката с десния крайник, по-късно игра с пета с левия си, преди да я изрита с неизмеримо придвижване (можете да видите цялото деяние във видеото по-долу).
В петия кръг от груповата фаза на Шампионска лига имаше и други незабравими моменти, а един от тях сграбчи наградата за гол на кръга. Става въпрос за .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР