Както е известно бившият любовник на фолк дивите Преслава и

...
Както е известно бившият любовник на фолк дивите Преслава и
Коментари Харесай

Схемите Му Лъснаха! Вижте Каква Ще Е Тъжната Съдба На Малката Бирма След Ударния Арест В Дубай!

Както е известно някогашният ухажор на фолк дивите Преслава и Алисия се търси с алена бюлетина от Интерпол към този момент съвсем цяла година. Неволите за фамилията на Станоев започнаха на 14 септември 2018 година, когато се оказа, че семейството стои зад четирите заводи за незаконни цигари в Тутракан, Дупница, Горна Оряховица и село Ясен, Плевенско. Според проверяващите месечният оборот от тях бил към 10 милиона лв..

Като участници в незаконната група бяха упрекнати Евлоги Станоев-Голямата Бирма, Антон, брат му Георги и други шестима.

За малко беше арестувана и някогашната брачна половинка на Евлоги Станоев – Лидия Скалата.

Пръв в Министерство на вътрешните работи се съобщи огромният наследник Антон, който се яви в следствието през ноември. След като прекара няколко дни в ареста, Средната Бирма се освободен против парична гаранция.

В началото на декември в прокуратурата самичък се яви и бащата Евлоги Станоев. Оказа се обаче, че против него няма никакви доказателства, че е главатар на незаконна група, а единствено косвени данни, че е финансирал цигарените заводи.

Още тогава се заприказва, че доста скоро евентуално и Малката Бирма ще завърши с играта на гоненица, тъй като държавното обвиняване няма солидни улики и против него и той ще изкара най-вече 72 часа в ареста.

Периодично за видния плейбой се показвах информации, че е забелязван на разнообразни места в чужбина – от емирствата до Македония.

При задържането му в Дубай Антон не е оказал никаква опозиция, което ускорява съмненията, че към този момент е считал да се съобщи.

Днес шефът на Специализираната наказателна прокуратура Димитър Петров изясни, че още няма постъпила информация за задържането на Георги Станоев - Малката Бирма. Той изясни, че схванал за новината от медиите. По линия на интернационалното полицейско съдействие не е постъпила обаче публична информация.

„ Арестът не е блъф, освен това, процедурата по изгонването ще бъде доста бърза, тъй като и самият Станоев има предпочитание да бъде върнат в България ”, обявиха пред TrafficNews осведомени със случая.

Според осведомени главата на семейството Евлоги Станоев също е посъветвал дребния си наследник да спре да се крие. Голямата Бирма е някогашен футболист в пернишкия Миньор, което го свързва и с видния висаджия Димитър Димитров-Маймуняка, взривен през 2002 г.в София. Двамата през 90-те години държат футболния клуб Хебър в Пазарджик. По това време Станоев е непосредствен и с Константин Хаджииванов-Коце Маца, разледван за контрабанда и черно тото.

Голямата Бирма дълго време върти компании, които търгуват със скрап от металургичния комбинат “Кремиковци ”. Две години преди да бъде задържан за цигарената спекулация Евлоги Станоев купи паметния ресторант “Кошарите ” в столицата от известния обожател на чалга певиците Коко Динев. Освен него Бирмата стопанисва пицария “Везувий ” в квартал “Сухата река ”. “Кошарите ” пък стана сръбски ресторант.

Бащата обаче е доста по-малко прочут от своя наследник, чиито похождения и кавги постоянно захранваха жълтите медии.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР