Както добре ни е известно Ашли Греъм и съпругът ѝ

...
Както добре ни е известно Ашли Греъм и съпругът ѝ
Коментари Харесай

Голямата новина на Ашли Греъм

Както добре ни е известно Ашли Греъм и брачният партньор ѝ Джъстин Ервин са в очакване на раждането на първото им дете. Оказва се, че това към този момент е реалност и дребното им момченце се е родило на 18 януари. Това заяви самата Ашли в Instagram.
 Ашли Греъм, Vogue и януарският брой на изданието
Ашли Греъм искрено за секса през бременността

Plus-size моделът на корицата на януарския брой на Vogue

" В 6:00 ч. вечерта в сряда нашият живот се усъвършенства към по-добро. Благодарим ви за любовта и поддръжката през този необикновен интервал ", гласи посланието на Ашли в историята на профила ѝ.

Plus-size моделът не прецизира никакви други детайлности за бебето, като по какъв начин се споделя и така нататък, само че явно занапред следва да научаваме цялата тази спомагателна информация.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) на Яну 11, 2020 в 1:01 PST

Ашли Греъм оповести, че е бременна през август 2019 година със фотография, с която честити годишнината от сватбата на своя брачен партньор в Instagram. По време на цялата бременност моделът не спря да предизвика почитателите си с редица голи фотоси, с които имаше за цел да демонстрира по какъв начин се трансформира тялото на една бременна жена през всичките месеци до раждането.
 Ашли Греъм и сбирката й булчински рокли за Pronovias
Ашли Греъм с булчински рокли за всяко тяло

Налична в размери от 4 до 32
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР