Както добре ни е известно, Антонио Бандерас и Мелани Грифит

...
Както добре ни е известно, Антонио Бандерас и Мелани Грифит
Коментари Харесай

Обича ли все още бившата си жена Антонио Бандерас

Както добре ни е известно, Антонио Бандерас и Мелани Грифит се радваха на благополучен брак цели 19 години. Двамата се разделиха през 2015 година, само че не престават да имат страхотни връзки.

И болката, и величието на Антонио Бандерас

В новия филм на Педро Алмодовар

Антонио Бандерас от години живее в Лондон с приятелката си Никол Кимпъл, до момента в който някогашната му брачна половинка, дружно с децата им, е в Лос Анджелис. Въпреки това връзките сред двамата екс съпрузи не престават да бъдат прелестни.

" Мелани не ми беше единствено брачна половинка, тя беше най-хубавата ми другарка. Обичам я и ще я обичам до гибелта си. Тя е моето семейство ", с горделивост разкрива пред People испанският артист, който не пропусна опцията да изкаже какъв брой значима за него е освен някогашната му брачна половинка, само че и цялото семейство, което двамата имат.
 Снимка 448875

Може би не трябва да се изненадваме от сходни връзки сред някогашни, тъй като въпреки всичко ги свързват толкоз доста общи неща. Антонио и Мелани имат освен 23-годишна щерка, само че откогато се събраха Антонио се грижеше и за нейните две деца от предходни връзки - Дакота Джонсън и Александър Бауър.

" Винаги съм бил до тях, тъй като обичам майка им и за мен те са най-важната част от нея ", споделя още Антонио Бандерас, като добавя, че децата на Мелани доста бързо са разбрали какъв брой обича освен майка им, само че и тях самите и са го нарекли Папонио - композиция от папа (татко) и Антонио. Това е повода до ден сегашен Антонио Бандерас да има такава мощна връзка освен с Мелани, само че и с нейните деца.
 Антонио Бандерас, Никол Кимпел и следващата им обществена поява
Антонио Бандерас - по-влюбен от всеки път

Любов като на кино
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР