Както беше съобщено тук, бившата министърка на външните работи на

...
Както беше съобщено тук, бившата министърка на външните работи на
Коментари Харесай

Бивш австрийски външен министър отива да живее в Русия

Както беше обявено тук, някогашната министърка на външните работи на Австрия Карин Кнайсъл се готви за работа в Санкт Петербург. Тя ще управлява новосформиращия се „ Център за геополитически проучвания по основни за развиването на Русия въпроси “ към университета в Санкт Петербург, който ще търси емпирични университетски отговори, съпътстващи политическите интензивности. В прессъобщение на университета се споделя, че този център ще се занимава с икономическото развиване на Русия, с нейната енергийна самостоятелност, ще преглежда въпроси на миграцията, дипломацията и съветската външна политика. 

Отдавна са известни положителните връзки на Кнайсъл с Русия, фотографията от сватбения ѝ танц с Путин, който дойде в Австрия особено поканен за тържеството, обиколи света. Очевидно положителните връзки не престават до през днешния ден, предходната седмица австрийската политическа дама, която живее в Ливан след престой в Южна Франция, беше специфичен посетител на стопански конгрес в Санкт Петербург и по известия в медиите, които цитира Българска телеграфна агенция, се готви да се реалокира да живее в Русия.

 

На въпроса дали има желание да подаде документи за съветски паспорт, Кнайсъл е по-сдържана и отбелязва, че кардинално е доста отворена за разнообразни благоприятни условия, като прибавя, че Австрия не ѝ липсва. Кнайсъл беше министърка на външните работи от квотата на Австрийската партия на свободата в съдружното държавно управление на Себастиан Курц.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР