Както беше съобщено през септември, Meta се готви да представи

...
Както беше съобщено през септември, Meta се готви да представи
Коментари Харесай

Колко ще струват платените Facebook и Instagram в Европа

Както беше обявено през септември, Meta се готви да показа нова алтернатива за абонамент за потребителите на Фейсбук и Instagram в европейските страни.

Опцията беше поискана от Европейски Съюз като опция за тези, които не желаят да виждат рекламите на компанията в своите профили.

В изказване, оповестено през вчерашния ден, 31 октомври, Meta споделя, че с цел да " съблюдава разрастващите се европейски разпореждания ", е решила да пусне нова алтернатива за абонамент в Европейски Съюз, ЕИП и Швейцария.
 Снимка 640101
Източник: iStock

Потребителите на Фейсбук и Instagram ще могат да се абонират, с цел да не виждат реклами през ноември, като това също включва, че тяхната информация няма да се употребява за реклами.

Що се отнася до цената, Meta разгласи, че според от това от какво устройство е закупен абонаментът, цената може да бъде по-висока или по-ниска.

Така абонамент за Фейсбук и Instagram без реклами ще коства 9.99 евро на месец в уеб приложението, само че потребителите на iOS и Android ще би трябвало да заплащат по 12.99 евро на месец за същия вид абонамент. 
 Снимка 640102
Източник: iStock

Според Meta, откакто бъде задействан, абонаментът ще бъде прилаган за всички свързани сметки във Фейсбук и Instagram.

Лошата вест е, че от 1 март 2024 година ще се ползва спомагателна такса от шест евро на месец в уеб приложението и осем евро на месец за iOS и Android за всеки спомагателен акаунт.

Ако нямаме нищо срещу да виждаме реклами във Фейсбук и Instagram, тази смяна няма да ни засегне по никакъв метод.

Абонаментът има за цел единствено да даде на потребителите алтернатива при положение, че не желаят да виждат реклама на техните страници и не желаят данните им да бъдат употребени за маркетингови цели.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР