Както бе обещано през месец септември, най-новият генератор на изображения

...
Както бе обещано през месец септември, най-новият генератор на изображения
Коментари Харесай

OpenAI отвори достъпа до DALL-E 3 за своите абонати

Както бе дадено през месец септември, най-новият генератор на изображения от текст на OpenAI към този момент е наличен за потребителите, абонирани за платените версии на ChatGPT. Новото потомство на генеративния модел е доста по-добро в изобразяването на фините елементи и се оправя съвършено с подробните поръчки, а формата за противоположна връзка в диалога улеснява коригирането на рисунката, без да се подменя цялото изображение. Освен това OpenAI е създала инструмент за различаване на картините, генерирани от DALL-E 3.

„ В съпоставяне със своя предходник DALL-E 3 генерира изображения, които са освен образно по-привлекателни, само че и по-отчетливи във връзка с детайлите. DALL-E 3 може правилно да рисува фини елементи, в това число текст, ръце и лица. Освен това се оправя изключително добре с подробни, дълги поръчки и може да поддържа формати за книга и пейзаж “, написа OpenAI в известие за пресата.

Освен това DALL-E 3 дава опция на потребителите да генерират текст и типография въз основа на изображения, което е изключително потребно при маркетинг, брандиране и друго образно наличие за бизнеса. В този аспект той превъзхожда опциите на съперниците, в това число Adobe Firefly 2 и Midjourney.

Компанията сподели няколко образеца за това какво може да се нарисува с DALL-E 3 в ChatGPT Plus, в това число корпоративни лога и илюстрации за учебни планове. Журналистите от Venture Beat, които тестваха модела в продължение на няколко дни, акцентираха опцията за разговор онлайн с изкуствения разсъдък: да го помолят да промени картината по избран метод, да реалокира някой от детайлите или да го промени, без да основава ново изображение.

В допълнение към достъпа до DALL-E 3, компанията разгласява изследване, описващо процеса на създаване на този генеративен модел, и разгласи, че основава класификатор на изображенията, който може да дефинира с 95-99% акуратност, че обещано изображение е генерирано от DALL-E 3. Той би трябвало да се трансформира в скъп инструмент в битката против нарушаването на авторските права и дезинформацията.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР