Какъв телефон има Путин? Въпросът вълнува целия свят, след като

...
Какъв телефон има Путин? Въпросът вълнува целия свят, след като
Коментари Харесай

Сензационна новина разкри какъв телефон има Путин

Какъв телефон има Путин? Въпросът вълнува целия свят, откакто посланик №1 на Русия Сергей Лавров прикани Белия дом да не разгласява стенограми от телефонни диалози сред президентите Доналд Тръмп и Владимир Путин.

Падна една загадка! Ето за какво Путин няма смарт телефон

Той изрично отхвърли Русия да стои зад абсурда с телефонния диалог сред Тръмп и украинския президент Володимир Зеленски, от който Белият дом пусна стенограма.

Владимир Путин не употребява елементарен телефон. Устройството е по-дебело от стандартните смарт телефони, евентуално тъй като е добре предпазено, в това число от деформиране на сигнала и подслушване, оповестява в. Стандарт.

Източник от Кремъл обяснил, че за телефонните диалози на президента дава отговор Федералната работа за връзки на Русия.

Дори в случай че някой улови сигнала, той няма да може да го декриптира. Затова вероятността формален диалог сред Путин и Тръмп, да вземем за пример, да бъде прихванат и подслушан е нулева, споделя източникът.

Не се прецизира обаче какъв модел телефон употребява съветският президент.

Путин няма пълен суперсекретен мобилен телефон, внесе спомагателна конспирация представителят на Кремъл Дмитрий Песков. Попитан от публицисти вярна ли е информацията за суперзащитата на устройството, Песков сподели единствено: "Не е толкоз пълен ".

В края на предходната година той съобщи, че съветският президент въобще не употребява смарт телефони .

Това е следващата митологема за Путин след думи на Песков.

През април, когато съветският президент се срещна с севернокорейския водач Ким Чен Ун във Владивосток, а по-късно отпътува на двудневна аудиенция в Китай, Песков изясни натоварения му график с думите: "Това е Путин, той не спи, а работи!”.

Сега сигурно въпросът какъв е телефонът на Путин ще занимава дълго време всички.

Интригата какви телефони употребяват водачите на света потегли след невижданото разсекретяване на стенограмата от диалога на Тръмп със Зеленски .

Белият дом го направи, с цел да опровергае информациите, че в диалога Тръмп е желал помощ за идващите президентски избори, поради което демократите задействаха процедура за импийчмънт на американския държавен глава.

От стенограмата излиза наяве, че Тръмп е изискал от Зеленски юли да проверява дали някогашният вицепрезидент Джо Байдън е спрял следствие на компания, в която е работел синът му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР