„Какъв ром, какви пури? Не виждаш ли, че не дрънка

...
„Какъв ром, какви пури? Не виждаш ли, че не дрънка
Коментари Харесай

Борисов за видеото с Пламен Узунов: Торбите заминават вероят...

„ Какъв ром, какви пури? Не виждаш ли, че не дрънка шише вътре ". Така Бойко Борисов разяснява записите в заведение на президентския секретар Пламен Узунов и някогашния шеф на митниците Петко Петков. Той направи това на среща в централата на ГЕРБ незабавно откакто пред нея бе открита предизборната акция на партията.

Записите бяха публикувани оня ден от " Афера ". На тях се вижда по какъв начин Петков чака на маса, идва Узунов, взема телефоните и на двамата и ги отнася надалеч, след това си пишат бележки и най-после Петков дава на Узунов книжен плик, цялостен с нещо.

„ Никой не отхвърля, че такава среща има. Самото действие... Тези, които са работили в служби, знаят – първото, като отидат някъде, е да махнат телефоните. Единият идва подмолно, гледа, след това отново идва, гледа, пишат си бележки.

Проверява дали дрънчи и на другия ден торбите отпътуват евентуално към Радев. Там са назначенията”, съобщи водачът на ГЕРБ.

Петков изясни по-късно през медиите, че срещата била персонална, в плика имало ром и пури и те били признателност, че Узунов му оказал помощ за чернодробна трансплантация.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР