Какъв по-добър начин да отпразнувате пристигането на новата година от

...
Какъв по-добър начин да отпразнувате пристигането на новата година от
Коментари Харесай

Трикове за нискобюджетно пътуване

Какъв по-добър метод да отпразнувате идването на новата година от реализирането на едно дълго отлагано пътешестване, нали?

То ще ви зареди с позитивни страсти, а подхванато при започване на годината, ще се погрижи идните 12 месеца да ви вървят все на сгряващи сърцето преживявания.

Но дано бъдем откровени – след коледните и новогодишните празници портфейлът ни е по-празен, в сравнение с ни се желае, и почивката, изключително отвън граница, наподобява напряко немислима.

В съзнанието на мнозина пътуването до друга страна, даже и европейска, към момента е скъпоструващо наслаждение.

А истината е, че това не е по този начин. Просто би трябвало да сте наясно с няколко трикчета, които доста ще понижат разноските ви по пътуването.

Ето ги и тях:

Билетите

Основното предписание, с цел да се сдобиете с допустимо най-евтините билети, е да си ги закупите сами – без помощта на туристическа организация или уеб сайтове, които изискват спомагателна комисиона за услугата.

Нискотарифните превозвачи безспорно оферират най-изгодните самолетни билети. Но с цел да ги купите на оферта, би трябвало не просто да търсите в уеб страниците на сходни компании, а да обърнете внимание и на дните от седмицата, когато се организират самите полети.

Полетите, които отпътуват от София и летят назад към родината в края на уикенда или началото на седмицата, постоянно са по-евтини от тези, които са в композиция: тръгване – в четвъртък или петък, и връщане – в неделя или понеделник.

Нощувките

Следващият значим миг, който дефинира какъв брой ще е скъпа почивката ви, са нощувките.

За да спестите пари от тях, ви предлагам да търсите разновидности за настаняване, които да не са в самия център на града. Да, безспорно отсядането в централната част на града си има своите плюсове. Но имайте поради, че сходен вид може да бъде скъпоструващо наслаждение, изключително, в случай че залагате само на обичайните оферти за пребиваване в хотел.

Проучете опциите за настаняване, предлагани от платформите за отдаване на жилища чартърен. Така можете да откриете на ниска цена място за нощувка, което се намира в самия център или в непосредствена непосредственост до спирка на транспортно средство от публичния превоз, с цел да можете елементарно да се придвижвате до другите елементи на града.

Из града

Още преди идването си в определения от вас град, отделете време, с цел да проучите добре и опциите за пътешестване с градския превоз. Много хора заплащат за трансфер от летището до хотела си, само че истината е, че това е непотребен разход.

Опцията за напредване до центъра с публичния превоз е налична от всяко летище. Проучете и разновидностите за карти или композиция от 10 или повече билета, с които пътуването по време на целия престой ще ви излезе надалеч по-евтино.

Обърнете повече внимание и при покупката на билети за локалните музеи. Проверете дали в случай че ги закупите по-рано онлайн, да вземем за пример, билетите няма да ви излязат по-евтино, в сравнение с, в случай че ги купите на каса.

И за край – няма по какъв начин да не споделя, че всяко пътешестване отвън България ще ви излезе в действителност преференциално с безконтактната кредитна карта DSK-Wizz Air.

С нея разноските ви за самолетни билети понижават доста. Причината е, че всяко заплащане с картата ви носи точки, които по-късно се трансформират в отстъпки както от цената на самолетните билети, по този начин и от услугите, предлагани в уеб страницата на самолетната компания Wizz Air. Отстъпките важат и за до 5 ваши другари, с които да споделите страстите и усещанията си от пътешествието. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР