Какъв е тайният документ, който руската адвокатка Наталия Вецелницкая е

...
Какъв е тайният документ, който руската адвокатка Наталия Вецелницкая е
Коментари Харесай

WikiLeaks пусна документ с намек, че Хилари Клинтън е получила незаконно спечелени пари

Какъв е тайният документ, който съветската адвокатка Наталия Вецелницкая е желала да изтъргува на среща със сина на настоящия американски президент Доналд Тръмп – Доналд Тръмп-младши? Предположение по този въпрос прави WikiLeaks, които неотдавна публично бяха избрани за " враждебна разследваща организация " от шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ Майк Помпео.
Създадената от Джулиан Асандж организация разгласява документ, който е получен от конгресмена от Републиканската партия и ръководител на подкомисията по съветската политика към Камарата на представителите в Конгреса Дейна Рорабейкър по линия на основния прокурор на Русия Юрий Чайка. Документът е прихванат от WikiLeaks, като източник е американското правосъдно министерство.
Според документа всичко се върти към закона " Магнитски " и някогашния американски жител Уилям Броудър, който е бил финансов консултант на капиталов фонд, правил дарения за Демократическата партия т.е. в поддръжка на Хилари Клинтън. Подозрението е, че парите може от даренията може да са нелегално добити.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР