Какъв е ефектът от предприетите мерки в рамките на извънредното

...
Какъв е ефектът от предприетите мерки в рамките на извънредното
Коментари Харесай

ГЕРБ и Обединени патриоти не смеят да говорят за охлабване на мерките, ще има съвет след Великден

Какъв е резултатът от подхванатите ограничения в границите на изключителното състояние и какво друго би трябвало да бъде сторено? Коалиционният съвет на ръководещите ще разисква след Великден, стана ясно на среща сред ГЕРБ и " Обединени патриоти " през днешния ден (14 април), съобщи в. " 24 часа ".
На днешното съвещание сред ръководещите са били и членовете на оперативния щаб, които са показали данните досега. Обсъдени били както настоящите ограничения за ограничение на заболеваемостта от ковид, по този начин и ограниченията, които са взети за облекчение на жителите и бизнеса. Пред ГЕРБ от Вътрешна македонска революционна организация показали и пакета от ограничения, направен от партията, който планува разпределяне на ваучери за покупка на български артикули, понижаване на Данък добавена стойност на храните, разновидности за подкрепяне на самотните родители, както и краткотрайни забрани да се внасят избрани артикули на сезонна база, с цел да се подтиква и други От огромния коалиционени сътрудник пък се заели да проучват деликатно ограниченията преди да кажат дали и кои от тях ще поддържат.
Все още не е ясно обаче дали ограниченията ще бъдат облекчени след празниците. Именно по тази причина ГЕРБ и " Обединени патриоти " ще се съберат на нов съдружен съвет след Великден.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 14 април "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР