Какъв е ефектът от поредната кампания за превенция на рака

...
Какъв е ефектът от поредната кампания за превенция на рака
Коментари Харесай

Д-р Янков изброи опасностите от венерическите болести

Какъв е резултатът от следващата акция за предварителна защита на рака на кожата “Евромеланома 2019”? Кои са най-често срещаните кожно-венерически болести? До какви затруднения могат да доведат полово-предаваните инфекции? Може ли стресът да утежни клиничната картина на кожните заболявания? Какво значи и по какъв начин се демонстрира невродермитът? Наистина ли има дейно лекуване на псориазиса? Защо би трябвало да се научим на профилактика и предварителна защита на кожните заболявания, в това число и на другите типове рак на кожата?

Отговор на всичките тези и още въпроси вижте в изявлението с доктор Даниел Янков - експерт по кожни и полово-предавани заболявания, един от най-хубавите кожни лекари в Югоизточна България. Занимава се с диагностика и лекуване на всички групи кожни болести, както и с ранно разкриване, диагностика и лекуване на полово-предавани заболявания. Д-р Янков е оказал помощ на доста свои пациенти и за навременно разкриване на кожни карциноми.

- Д-р Янков, всяка година през май се организира акция за предварителна защита на рака на кожата “Евромеланома”. Любопитно е да научим коя подред е тазгодишната самодейност?

- “Евромеланома” е въведена като концепция още през 1999 година от петима белгийски кожни лекари. И последователно се развива, като все още, доколкото знам, в тази акция вземат участие към този момент към 33 страни. Идеята е предварителна защита и ранно разкриване на злокачествените болести по кожата и в частност - меланомът малигнум, който се приема за най-смъртоносното и съдбовно протичащо заболяване от всички типове рак на кожата.

Цялото изявление, четете в zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР